Annonce
Kultur

Musikskole holder coronavenlig koncert under åben himmel

Holstebro Musikskole har nu godt gang i øvelokalerne og og ser frem til at byde publikum velkommen til en musikoplevelse. - Noget vi i den grad har savnet, lyder det fra musikskolen. Pressebillede

Holstebro: Søndag den 13. juni fra klokken 14 til 16 fejrer Holstebro Musikskole genåbningen med en sommerkoncert på Friluftsscenen i Holstebro Lystanlæg.

Efter en tid med udskydelser og aflysninger af kulturarrangementer og musikkoncerter er i alt 110 musikskole-elever nu klar til at gå på scenen. De skal optræde med et samlet program af musiknumre, som de intensivt har øvet sig på, siden musikskolen den 4. maj atter fik lov til åbne, og orkestrene fik mulighed for at øve sammen.

I en pressemeddelelse fortæller musikskolen, at 11 orkestre skal på scenen.

Annonce

Musikskoleleder Jens Dammeyer Sørensen ser frem til en sommerlig genåbningskoncert i smukke omgivelser:

- Vi har længe set frem til at vise, hvad musikskolens elever har arbejdet med den seneste tid. I anlægget får vi mulighed for at lave en super professionel udendørskoncert og give vores børn og unge den store oplevelse at være en del af musikskolens store musikalske fællesskab.

Koncerten afvikles udendørs i overenstemmelse med de gældende retningslinjer og restriktioner. Det betyder blandt andet, at at gæster over 15 år skal vise enten coronapas og ID eller en negativ Covid-19 test.

Der er i alt 450 billetter til koncerten. Onlinebilletsalg er åbent på Place 2 Book, og arrangøren gør opmærksom på, at der kun er adgang med billet.

Koncerten er gratis, og alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce