Annoncørbetalt indhold

Musikpuder skaber forøget livskvalitet for demensramte

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nogen af os falder i søvn til musik. Andre af os kan ikke sove uden en lydbog. Uanset hvilket soveritual du har, så er der kommet et nyt bud på markedet. Det er en såkaldt Musikpude, der gennem beroligende toner og musik skaber ro og velvære for hvem end, der bruger den. Musikpuden inmu Relax er navnet på en dansk designet musikpude, der kan være med til højne livskvaliteten for demente og andre borgere med særlige behov. Pudens univers af musik har evnerne til at lulle langt de fleste i søvn, men også blot sætte den rette stemning for, hvem end den spiller for. For inmu Relax har nemlig et dynamisk musiksystem, der udvikler sig ud fra, hvordan den bevæges og klemmes på. I denne artikel ser vi nærmere på den spændende nye teknologi fra det danske designfirma, som i 2018 og 2019 vandt priser for dens innovative og stilfulde design inden for sundhedsteknologi. Læs med og bliv klogere på, hvordan en pude fuld af musik kan være med til at forøge livskvaliteten dramatisk for demente og andre med særlige behov.


Annonce

Skaber ro og velvære

Udover at være en særdeles flot pude i højkvalitets materialer, så er der meget mere til puden end blot æstetiske fordele. For med sansestimulerende musik og vibrationer skaber puden nemlig en idyllisk ro og velvære for hvem end, der holder om puden. Puden starter med at spille den stemningsbetonede og wellnessagtige musik, når det berøres, og det gør den altså til at rigtig godt værktøj til blandt andet at stimulere demente og andre særligt udsatte borgere med at finde mere ro i kroppen. Den kræver nemlig ikke de store evner at bruge den grundet dens intuitive design, og man kan ikke glemme at slukke den, da den automatisk slukker efter 2 minutter uden berøring.


Kan også afhjælpe tandlægeskræk

Det er ikke kun demente, der kan få noget ud af at bruge musikpuden fra inmu Relax. Faktisk har producenten en lang række eksempler, hvor deres produkt har hjulpet brugerne. En af dem er blandt andet mod tandlægeskræk, hvor voksne og børn får meget lettere ved at gå til tandundersøgelser, nu hvor tandlægen benytter musikpuden fra inmu Relax som en fast del af behandlingen. Derfor er der altså en lang række mennesker, der kan få glæde af at bruge den prisvindende musikpude. Den fås i tre forskellige farver og to forskellige materialer, som er nemme at vaske og håndtere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.