Annonce
Struer

Musikkens Venner prøver igen med fællessang

Musikkens Venner inviterer i samarbejde med Tambohus Naturhavn og Tambohus Kro til fællessang - hvis vejret holder. Arkivfoto: Tambohus Kro
Annonce

Thyholm: Den 23. juli havde Musikkens Venner på Thyholm inviteret til fællessang med arrangementet "Sange ved Fjorden" i Tambohuse. Men vejret havde andre planer, og på grund af regn blev det udskudt til senere.

Det "senere" bliver så nu mandag den 3. august klokken 19. Her er der igen inviteret til fællessang, akkompagneret ved Rikke Feraru, der er organist i Hvidbjerg Kirke.

Sangene er valgt af lokale personer og spænder lige fra salmer til Kim Larsen, og kan man ikke teksten, kan man bare kigge i sanghæfterne, der vil blive udleveret, som er sponsoreret af Hvidbjerg Bank.

Sange ved Fjorden er lavet i samarbejde med Tambohus Naturhavn og Tambohus Kro & Badehotel, der også vil være vært ved drikkevarer og kage mod betaling.

Musikkens Venner opfordrer alle interesserede til at medbringe stole eller tæpper til at sidde på, da det vil hjælpe med at sikre, at de to meters corona-afstand kan opretholdes.

I tilfælde af dårligt vejr vil arrangementet blive flyttet til 6. august samme tid og sted.

Annonce
Annonce
Struer

Calle hopper over træflisen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Sport

Skive gafler HB-topscorer

Annonce