Annonce
Holstebro

Musikken vender tilbage i weekenden - gør publikum det samme?

Hjalmar Duo spiller i Lystanlægget den 7. august. Mads Langer (til højre) spiller samme dag, også udenfor, når Musikteatret Holstebro åbner med tre dage med musik. Fotos: Scanpix
Efter corona-nedlukningen spiller musikken atter igen - i både Lystanlægget og Musikteatret Holstebro. I Musikteatret vil de ansatte bære mundbind.
Annonce

Holstebro: Én ting er forventninger. Noget ganske andet er virkelighed.

Sådan en banalitet kender musikarrangører alt til.

Alligevel befinder både MIF Event og Musikteatret Holstebro sig i en position, som ingen har prøvet før, og alligevel har de ikke været i tvivl om særligt én ting: Det corona-nedlukkede folk har brug for at komme ud igen.

Men holdt den antagelse så stik?

- Jeg tror bestemt, at folk har glædet sig til at få luftet ørerne, og vi er i den grad i godt humør med hensyn til billetsalget, siger Jørn Bruun fra arrangøren MIF Event, der har rødder i fodboldklubben Måbjerg IF.


Det skal nok blive godt. Jeg tror ikke, det er noget, vi kommer til at tjene mange penge på - det vil nok nærmere gå lige op. For os er det her primært et signal til byen og sponsorer om, at vi altså findes endnu. Det har været vigtigt at signalere, at livet findes, så det ikke bliver HBO og Netflix det hele.

Anders Jørgensen, direktør, Musikteatret Holstebro.


Her meldes om få billetter tilbage..

- Jeg tror, at Jonah Blacksmith (14. august) snart er udsolgt. Der er ikke mange billetter tilbage, omkring 50. Jeg tror faktisk også, at vi kan melde udsolgt til Hjalmar Duo (7. august), hvor der kun er100 billetter tilbage, siger Jørn Bruun og tilføjer om det "rene" billetsalg:

- Vi giver ikke billetterne væk til sponsorer eller til en lavere pris, for det ikke skal være sådan, at man sidder ved siden af én, som har fået billetten til en billigere pris. Så kom der kun 150 betalende gæster, så ville det blive sådan.

Annonce

Mundbind

Fra torsdag til lørdag byder Musikteatret Holstebro atter publikum velkommen. Også her er loftet 500 personer.

- Billetsalget er gået som forventet i en ferietid. Jeg tror, der vil ske meget fra på mandag (i dag, red.). Der er i øjeblikket solgt et par hundrede billetter til Barbara Moleko og Claus Hempler (torsdag den 6. august), mens der er solgt 400 til Mads Langer og 350 til Tim Christensen (de spiller henholdsvis fredag og lørdag, red.), siger direktør Anders Jørgensen.

- Det skal nok blive godt. Jeg tror ikke, det er noget, vi kommer til at tjene mange penge på - det vil nok nærmere gå lige op. For os er det her primært et signal til byen og sponsorer om, at vi altså findes endnu. Det har været vigtigt at signalere, at livet findes, så det ikke bliver HBO og Netflix det hele, tilføjer han.

Anderledes bliver oplevelsen i Musikteatret på den måde, at de ansatte vil bære mundbind, at der ikke tages imod kontanter, og at alle krav om afspritning og afstand nøje overholdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

70 kontroller i weekenden: Politiet fandt intet galt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce