Annonce
Holstebro

Musikken fik smilene frem hos de ældre

Det var lidt koldt torsdag eftermiddag, da der var udendørs musikarrangement ved plejeboligerne Beringshaven i Holstebro. Men musikken skabte glæde og humør hos beboerne. Foto: Morten Stricker
Ældresagen i Holstebro har sørget for musik til beboerne på byens plejehjem. Torsdag var det de ældre på Beringshaven og Thorshøj, der kunne synge med.
Annonce

Holstebro: Der har ikke været meget adspredelse og underholdning for de ældre på plejehjemmene i de seneste mange uger.

Det værste har dog været, at det under corona-pandemien ikke har været muligt at få besøg af de pårørende. Men den fastlåste situation er på vej til at ændre sig, da det igen er muligt at få besøg.

Og torsdag kunne beboerne på Beringshaven og Thorshøj glæde sig over, at de kunne synge med på en række danske klassikere som 'Papirsklip' af Kim Larsen og Trine Dyrholms 'Avenue'.

- Det var dejligt at se, at de blev glade for at høre musikken. Der var flere af dem, der sang og nynnede med. Vi er meget glade for, at vi kan være med til at give dem lidt god musik i en svær tid, siger Ove Lund, der er formand for Ældre Sagen i Holstebro.

Det er netop Ældre Sagen, der står bag initiativet med at hyre Carsten Bo til at komme og spille og synge for byens ældre.

- De har brug for, at der sker noget i denne tid. De var pakket godt ind, da det var lidt koldt, men heldigvis så de ud til at nyde det, siger Ove Lund.

Ældre Sagen overvejer at arrangere endnu en omgang musik for de mange ældre, der bor omkring Toftegade i Holstebro.

Carsten Bo spillede en række af de danske klassikere. Og det vakte glæde. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Brændte tegn i togets borde

Holstebro

Kaffeladen klar igen efter dyr nedlukning

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

14-årig død efter ulykke

Annonce