Holstebro

Musikalsk teater om Tvind på godt og ondt

Teaterstykket følger en gruppe stærke individer fra den spæde start i 70’erne og op til midt 90’erne, hvor Tvind kommer i alvorlig modvind. Pressefoto

Holstebro: Tvind er temaet for en musikalsk teaterforestilling, som kan ses i Nykøbing Mors på Morsø Teater tirsdag 26. marts. Her bliver der mulighed for at få indblik i begyndelsen til Tvind og til midt i 90’erne, dramatiseret og produceret af Teater V.

"Tvind – The Musical" anerkender alle de dedikerede mennesker, der kæmpede for at skabe en bedre verden - men spørger også2Hvad skete der egentlig med alle dem, der troede på fælleseje, gruppepres og ingen hensyntagen til jeg’et? Gik de til grunde i sammenholdets mantra?"

Forestillingen er ikke en dokumentarisk gennemgang af Tvinds historie med Amdi i hovedrollen, men historien om en gruppe mennesker og deres udvikling i Tvind, individuelt og sammen, krydret med et udvalg af tidens politiske sange.

"Tvind – The Musical" er en forestilling om en tid, hvor fællesskabet fyldte for meget, til en tid, hvor fællesskabet fylder for lidt, forklarer Teater V i en pressemeddelelse.

0/0
Annonce
Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Holstebro

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Holstebro

To politikere fik røg af et par vestjyske kokke

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

De pynter ikke, de har tvivlsom effekt, og de er lavet af miljøskadelig plastik - Lars Stampe har ny idé til valgplakater

Holstebro For abonnenter

Til minde om en mand, hvis kælenavn sagde alt: "Tivoli Hans"

Holstebro

Ligger i strid med kommunen: Vi er både magtesløse og helt til grin

Holstebro

Ikke flere heste med feber: Nu lysner det for rideklubben

Annonce