Annonce
Kultur

Musik fra dengang far var knægt

- Det er helt fantastisk at gøre sin hobby til sit arbejde, siger omsorgsmusikanten Susanne Jensen Dahl, der underholder på Bakkebo onsdag 8. januar. PR-foto

Vinderup: - Det er helt fantastisk at gøre sin hobby til sit arbejde, siger omsorgsmusikanten Susanne Jensen Dahl, 54, Spjald, der onsdag 8. januar kl. 14.30 besøger Bakkebo Plejecenter.

Hun er opvokset i Vinderup, har spillet musik siden hun var 12 år, og startede sin egen virksomhed Omsorgsmusikanten pr. 1. september 2019.

- Jeg spiller erindringsmusik fra ”den gang far var knægt” og spiller rundt om på plejehjem i kommunerne og i private hjem, og i vuggestuer og børnehave, fortæller hun.

Susanne Jensen Dahl arbejde i mange år på plejehjem.

- Men for to år siden sagde jeg mit job op. Jeg ville ud og gøre en forskel, ud og skabe glæde. Og derved opstod ideen til min virksomhed. I dag laver jeg ikke andet end at spille musik hver dag, fortæller hun.

Allerede som lille pige lærte hun de gamle melodier.

- Jeg sad tit og lyttede til giro 413 om søndagen for at optage sange på bånd, og så lære dem bagefter. Jeg spiller nemlig efter gehør, fortæller hun.

Bakkebo vennekreds ser frem til en spændende eftermiddag og håber, at der er mange, som vil møde op og deltage af beboere, pårørende og deltagere udefra. Entre er 50 kroner, og der er ikke tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce