Annonce
Kultur

Museet venter til onsdag med at åbne

Struer Museum er med i den udvidede del af fase to af genåbningen, der nu må åbne dørene op igen. Arkivfoto: Morten Stricker
Der skal lige indhentes sprit og afstandsskilte, men Struer Museum glæder sig til igen at kunne få åbnet for gæster - og komme videre med arbejdet med fremtidige udstillinger
Annonce

Struer: Udvidelsen af genåbningens fase to af Danmark i kølvandet på coronaepidemien betyder, at Struer Museum nu kan lukke dørene op efter at have været lukket siden starten af marts. Og det glæder de sig til, lyder det fra lederen af Struer Museum, Jesper Bækgaard:

- Det bliver rart at få en hverdag igen, og vi har en masse spændende projekter, vi glæder os til at komme videre med, siger han.

I princippet kunne Struer Museum åbne dørene allerede fra i dag, fredag, men de har valgt at vente til onsdag i næste uge, den 27. maj.

- Vi skal lige være sikre på, vi har håndsprit nok til vores gæster, at vi har de skilte, vi skal have og så videre, siger Jesper Bækgaard.

Skiltene, der skal op, er blandt andet skilte, der skal minde folk om, at de skal huske at holde afstand, selv om museet nu snart genåbner. Men de slipper for dem inde i selve udstillingen.

- Der har vi plads nok til, at folk kan fordele sig. Vi mangler endnu også turisterne, der udgør en del af vores gæster normalt, siger Jesper Bækgaard.

Den over to måneder lange lukning har betydet, at museet har måttet skyde nogle udstillinger. Blandt andet skulle udstillingen Fredes Samling være åbnet nu her, men den er udsat på ubestemt tid, selv om museet håber at kunne åbne for den på denne side af sommerferien.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Elisabet passer på Rembrandt

Holstebro

Endnu en BMW udsat for indbrud

Annonce