x
Annonce
TTH Herrer

Mousing var tilbage i Gråkjær Arena: Vi spillede en rigtig dårlig kamp

Lars Mousing (siddende yderst til højre) spillede en stor rolle, da Ribe-Esbjerg fik det ene point med fra Holstebro Foto: John Randeris
For Lars Mousing var det specielt at være tilbage på sin tidligere hjemmebane. Han frygtede det værste, da Ribe-Esbjerg kom bagud med 8-2, og han havde svært ved at forstå, at vestjyderne fik det ene point.

Holstebro: Det blev langt hen ad vejen et glædeligt gensyn for stregspilleren Lars Mousing, som tilbragte fire sæsoner i TTH Holstebro. Inden denne sæson tog han til Ribe-Esbjerg, men mandag aften var han tilbage på sin gamle hjemmebane.

Det begyndte rædderligt for stregspilleren, som kunne se sit Ribe-mandskab komme bagud med 8-2 efter cirka 12 minutters spil.

- Det er ikke særligt sjovt at skifte hold og så bare blive kørt over af sit tidligere hold, så jeg blev da lidt træt af det, siger Lars Mousing, som efter eget udsagn er faldet godt til på sit nye hold.

Et hold, som har haft fint styr på TTH Holstebro i denne sæson. En tæt pokalkamp i starten af sæsonen gik til TTH's fordel, men siden har Ribe-Esbjerg slået TTH Holstebro to gange i ligaen.

Stregspilleren havde svært ved at give en forklaring på, hvorfor Ribe-Esbjerg fik det ene point med.

- Jeg synes, at vi spillede en rigtig dårlig kamp. Vi er heller ikke gode i 2. halvleg, synes jeg, men TTH begynder at spille dårligt, og så kommer vi tilbage, siger Lars Mousing, som også meldte sig i koret som en af dem, der kaldte kampens forløb for "meget underligt" med de ekstremt mange udvisninger.

Stregspilleren viste sig fint frem, og han var især stærkt spillende offensivt med fire mål på fem forsøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce