Annoncørbetalt indhold

Mountainbikes: Fra Californiens bjerge til resten af verden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den første mountainbike så dagens lys engang tilbage i 70’erne. Den var resultatet af de erfaringer, som cykelryttere igennem mange år havde tilegnet sig i Californiens bjerge ved at teste deres egne og deres cyklers yderste grænser. Det førte siden hen til et unikt design, hvilket vi i dag udmærket genkender som en solid mountainbike.


Annonce

Denne type cykel har igennem tiderne opnået en utrolig popularitet iblandt ryttere overalt i verden, som naturligvis også inkluderer en lang række danske cykelentusiaster. Det er nemlig ikke kun på den amerikanske vestkyst eller i alverdens stejle bjerge, at man kan nyde en vild tur på en hurtig mountainbike. Danmark har ganske vist ikke mange høje bjergtinder at prale af, men derimod byder vores varierede landskab på et hav af gode og endda oplagte muligheder for mountainbiking.


Vores skove, bakker og klitlandskaber rummer alle udfordrende underlag, der ikke blot stiller høje krav til din cykel, men også tester dine egne køreevner og udholdenhed. Hos Bikester.dk kan du finde utallige modeller, som passer til både erfarne ryttere samt til de nybegyndere, der først lige skal have styr på forskellen imellem full-suspension og hardtail.En cykel, der er skabt til ny udforinger

En mountainbike er skabt til at blive brugt. Heldigvis er der gode muligheder for at give den maks. gas, da du rundt omkring i landet kan finde en masse sjove MTB-baner og -ruter.


Det er blandt andet en af de ting, som har medført, at sporten i løbet af nogle få årtier er gået fra at være forholdsvis ukendt til nu at være en af de mest populære cykelsportsgrene i Danmark. Hos Bikester.dk kan vi præsentere dig for et stort og varieret sortiment af mountainbikes, der kan tåle alt lige fra vilde hop til løse underlag. De mange modeller er udstyret med brede og holdbare dæk, førsteklasses gear og et alsidigt udvalg af forskellige typer af affjedring.


Du kan vælge imellem rigid, soft- og hardtail samt modeller med full-suspension. Hvilket med andre ord betyder, at du let kan vælge, hvor og meget affjedring, du vil have på din mountainbike. Det store udvalg sikrer, at du kan finde lige præcis den MTB, der passer til din stil og det terræn, som du drømmer om at ræse igennem.


Hurtige bikes til alle aldre

Cyklen er et af de første transportmidler, som vi lærer at begå os på, og det er afgjort et af de første, der giver en følelse af ren og skær frihed. Derfor er en cykel noget helt særligt, som langt de fleste voksne og børn ikke kan leve foruden.

Det samme er tilfældet, når det specifikt gælder mountainbikes, da de ryttere, der elsker at give den gas på MTB-banen, selvfølgelig findes i både store og små størrelser. Hos Bikester.dk kan du naturligvis finde utallige mountainbikes, som er designet til de yngste cykelentusiaster.


En børnevenlig konstruktion er blot et af de elementer, der tillader, at unge ryttere sikkert kan kaste sig ud på alverdens skovstier og ujævne terræner eller blot kan nyde deres mountainbike på alverdens sjove baner overalt i det danske landskab.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.