Annonce
Holstebro

Motorvejsgruppe gør status: - Vi er klar til at trække i arbejdstøjet

Rute 18 skal ind i det transportpolitiske udspil, der kommer i første halvdel af 2019. Det mener motorvejsgruppen, der blandt andre tæller Jens Axel Birn (til venstre) og Søren O. Sloth (til højre), og som i uge 4 holder deres årlige nytårskur. Arkivfoto: Motorvej hele vejen

Motorvejsgruppen "Motorvej hele vejen" er inde i det, som de selv betegner som en kritisk tid. Nu inviterer gruppen til den årlige nytårskur, hvor der skal gøres status og diskuteres planer for fremtidens arbejde.

Annonce

Holstebro: - Vi er inde i en meget kritisk periode.

Sådan lyder det fra Jens Axel Birn, direktør for jernstøberiet Vald. Birn, om sit arbejde i motorvejsgruppen "Motorvej hele vejen", der kæmper for at få lukket det syv kilometer store hul, der adskiller Holstebromotorvejen fra det resterende motorvejsnet.

Gruppen var for nylig på Christiansborg for at fremlægge deres sag for transportudvalget, og i uge fire afholder gruppen deres årlige nytårskur, hvor der skal gøres status over det forgangne års arbejde, ligesom gruppen skal præsentere deres planer for fremtiden.

Når Jens Axel Birn betegner den nuværende periode som kritisk, mener han det både med henblik på, at der i første halvdel af året skal præsenteres et transportpolitisk udspil fra Christiansborg - men også med henblik på, at landet snart går et folketingsvalg i møde.

- Der er vi også klar til at trække i arbejdstøjet og forhåbentlig få skabt noget mere debat om det her til vælgermøder. Det gælder om hele tiden at holde debatten i kog og at opretholde et positivt pres på politikerne, siger direktøren.

Til mødet kommer blandt andre Janie Winther Ipsen, der er projektleder for motorvejsbyggeriet for Vejdirektoratet, som skal opdatere gruppen på, hvordan det går med den nuværende motorvej. Også folketingsmedlem Thomas Danielsen (V) og borgmester i Struer Kommune, Niels Viggo Lynghøj (RV), deltager og vil give oplæg.

Jens Axel Birn regner med omkring 50 deltagende, men håber på flere. Alle interesserede er velkomne til mødet, som finder sted på Nupark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Struer

Calle hopper over træflisen

Sport

Skive gafler HB-topscorer

Annonce