Annonce
Holstebro

Motorvejens forlængelse åbner torsdag

På torsdag der den firesporede vej mellem Hjermvej og Struer Landevej og med to store lyskryds klar til brug. Strækningen bliver afslutningen af den kommende motorvej. Pressefoto: Vejdirektoratet

2. november åbner motorvejens forlængelse ved Struer Landevej og Hjermevej samt den ny vejforbindelse mellem Vilhelmsborgvej og Mozartvej, som er en forlængelse af Nordre Ringvej mod Lemvig.

Annonce

HOLSTEBRO: På torsdag den 2. november åbner to vejstrækninger, som ligger i forlængelse af den kommende motorvej - og indgår i Vejdirektoratets samlede motorvejsprojekt.

Nordre Ringvej er forlænget fra Mozartvej mod vest til Vilhelmsborgvej, så trafikanter fra for eksempel Linde og Lemvig-området i fremtiden ikke skal ind gennem Holstebro, hvis de ikke har ærinde i byen. I stedet kan de køre uden om byen og fortsætte ad motorvejen, og i den anledning er der etableret en ny rundkørsel på Vilhelmsborgvej syd for Krunderup. Den nye vej er to sporet og 2,5 kilometer lang. Desuden er Krunderupstien ført under Nordre Ringvejs forlængelse, så cyklister og fodgængere har en sikker passage.

Den anden strækning, som nu er færdig, er motorvejens forlængelse mellem Hjermvej og Struer Landevej. Her er to rundkørsler blevet fjernet, og samtidig er den gamlede to sporede ringvej på strækningen bygget om til en fire-sporet vej, og hvor der er lyskryds og svingbaner i alle retninger.

Den næste strækning af motorvejsprojektet, som bliver klar til at blive taget i brug, er de 14 kilometer motorvej mellem afkørslen syd for Tvis forbi Aulum til Sinding, som er klar til bilisterne den 27. november.

Annonce

Se strækningerne på kortet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce