Annonce
112

Motorcyklist afviser politiets forklaring: Jeg var ikke uopmærksom

Foto: Rune Feldt-Rasmussen.
Annonce

Idom: Brækkede fingre og et hævet knæ er Jørgen Christensens tydelige bevis på, at han lørdag kørte galt på sin motorcykel på Hestbjergvej ved Idom.

Ifølge politiet, så skyldes uheldet, at han var uopmærksom, og at han i en kurve rammer en bil, hvor det efterfølgende viser sig, at bilisten er beruset og bliver målt til en promille på 1,8.

- Jeg prøvede allerede på uheldsstedet at forklare politiet, at jeg altså ikke var uopmærksom, og at jeg ikke kunne undgå at ramme bilen, da den var kommet over i min svingbane, fortæller Jørgen Christensen.

Den forklaring har han dog ikke kunnet skabe lydhørhed overfor:

- Det er som om, at bare fordi jeg kørte på motorcyklen, så er jeg skyld i uheldet. Hvis det havde været en ung cyklist, der var blevet "klippet" af bilen i svinget, tvivler jeg på, at man ville give cyklisten skylden, siger Jørgen Christensen.

Han fortæller, at han desværre ikke havde et kamera monteret på hjelmen eller motorcyklen, så han kan dokumentere sin påstand:

- Normalt har jeg et kamera på min styrthjelm. Men i lørdags havde jeg en anden hjelm med et samtaleanlæg på, så jeg kunne tale med de andre, jeg var ude at køre med.

Og talte, det var lige det han gjorde, da uheldet skete:

- Der var en af mine kammerater, der kunne følge med, da uheldet sker, og jeg ikke kan undgå at ramme bilens bagdæk. Han har hørt diverse eder og forbandelser, fortæller Jørgen Christensen.

Annonce
Annonce
Holstebro

Kamp skifter til dansk tophold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce