Annonce
Lemvig

Motion for hjertet

Hjerteforeningen inviterer borgere med en hjertesygdom til at deltage på et et motionshold

Lemvig: Mandag 16. september starter Hjerteforeningen i Lemvig et motionshold, men med begrænset plads.

- Der er plads til 24 personer, så vi anbefaler en hurtig tilmelding. Tilmeldingen er desuden forudsat medlemsskab af Hjerteforeningen, siger Gunnar Larsen, som sidder i bestyrelsen for Hjerteforeningen i Lemvig.

Borgere, der får konstateret en hjertesygdom, har ofte behov for et sted at mødes og tale med andre, der forstår, hvilke problemer de går og tumler med i det daglige. Mange tager imod sygehusets eller kommunens tilbud om hjerte-rehabilitering.

- Men når forløbet er ovre, kan man fortsat have lyst og behov for at snakke og bibeholde kontakten til andre med en hjertesygdom, siger Gunnar Larsen.

Det er der mulighed for gennem holdet Hjertemotion, der mødes en gang om ugen til en times motion under ledelse af faguddannet personale. Det efterfølges af en halv times hyggeligt samvær. Motionsholdet mødes gennem 32 uger i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, hvor foreningen i forvejen har et hjertehold på Indoor cycling tirsdage og torsdage.

Tilmelding kan ske til Jens Lomborg eller Gunnar Larsen, der begge sidder i bestyrelsen for hjerteforeningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

112

Kiosk ramt af indbrud

Annonce