Annonce
Lemvig

Motion for hjertet

Hjerteforeningen inviterer borgere med en hjertesygdom til at deltage på et et motionshold

Lemvig: Mandag 16. september starter Hjerteforeningen i Lemvig et motionshold, men med begrænset plads.

- Der er plads til 24 personer, så vi anbefaler en hurtig tilmelding. Tilmeldingen er desuden forudsat medlemsskab af Hjerteforeningen, siger Gunnar Larsen, som sidder i bestyrelsen for Hjerteforeningen i Lemvig.

Borgere, der får konstateret en hjertesygdom, har ofte behov for et sted at mødes og tale med andre, der forstår, hvilke problemer de går og tumler med i det daglige. Mange tager imod sygehusets eller kommunens tilbud om hjerte-rehabilitering.

- Men når forløbet er ovre, kan man fortsat have lyst og behov for at snakke og bibeholde kontakten til andre med en hjertesygdom, siger Gunnar Larsen.

Det er der mulighed for gennem holdet Hjertemotion, der mødes en gang om ugen til en times motion under ledelse af faguddannet personale. Det efterfølges af en halv times hyggeligt samvær. Motionsholdet mødes gennem 32 uger i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, hvor foreningen i forvejen har et hjertehold på Indoor cycling tirsdage og torsdage.

Tilmelding kan ske til Jens Lomborg eller Gunnar Larsen, der begge sidder i bestyrelsen for hjerteforeningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lige nu: Voldsom brand i halmlade

Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce