Annonce
Sport

Mortensen og makker får CL-kamp på et corona-afbud

Dommerne Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen kører onsdag en tur over grænsen for at dømme en Champions League-kamp i Flensburg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Flensburg: Håndboldverdenen er i en tid, hvor ting kan ændre sig dag for dag. Bare spørg Holstebro-dommer Henrik Mortensen og dennes faste makker Jesper Kirkholm Madsen.

Mandag sad de fire timer før ligakampen mellem Fredericia og Kolding, da telefonen ringede. Det var det europæiske håndboldforbund, som med kort varsel ville have dommerparret til at overtage onsdagens Champions League-opgør i Tyskland mellem SG Flensburg-Handewitt og portugisiske Porto.

- Som jeg har forstået det, ville det litauiske par, som skulle have dømt kampen, være røget i 14 dages karantæne når de skulle hjem fra Tyskland og derfor måtte melde fra. Og så blev vi altså ringet op og spurgt om at overtage, fortæller Henrik Mortensen.

Champions League kampen i weekenden bliver ikke ugens eneste internationale opgave. Mortensen og Kirkholm skal nemlig også fløjte ved weekendens Golden League hos kvinderne.

- Heldigvis har både Jesper og jeg en jobsituation, der gør at vi kan få det til at hænge sammen, siger Henrik Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Lemvig

Elevernes trivsel er helt i top

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce