Annonce
Sport

Morgendagens stjerner dominerede i Aarhus

Der blev heppet på hinanden under weekendens stævne i Aarhus. Foto: Søren Madsen

25 skoleelever fra Holstebro var i weekenden sendt afsted til Århus for at konkurrere til jyske mesterskaber, og det endte med flere førstepladser.

Annonce

Aarhus: Elever fra Rolf Krake, Halgård og Mejrup var lørdag taget til Aarhus for at konkurrere i indendørsroning.

De 25 elever fra sjette klasse er en del af et pilotprojekt, som er opstået i et samarbejde mellem Team Danmark, Danmarks Rocenter, Holstebro Kommune og Holstebro Roklub. Projektet går ud på, at skoleelever kan få rotræning i roklubben i idrætstimerne. Udover eleverne fra det projekt var der også 24 af roklubbens egne roere med. Dermed dominerede roerne antalsmæssigt til stævnet, og de tog sig også af nogle af topplaceringerne.

- Det var en rigtig god tur, og selvom roerne helst vil ro udendørs, så er indendørsroningen med til at holde dem i form, og der var også to fra årgang 2006 af eleverne, som fik første- og andenpladsen, siger træner i Holstebro Roklub, Søren Madsen.

Ifølge træneren er der gode chancer for, at der var nogle kommende roprofiler, som deltog i weekenden. Han håber i hvert fald, at projektet kan skabe øget opmærksomhed omkring rosporten i byen.

- Jeg synes, at der er alt for få, som kender roklubben. Vi har haft eksempler på elever, som ikke vidste, hvor roklubben ligger, selvom de har gået i skole et par kilometer væk. Jeg håber, at det kan give kendskab til klubben. Jeg har samtidig en klar forventning om, at det var morgendagens stjerner, som var i aktion i weekenden, siger Søren Madsen.

Det er fjerde år, at projektet kører. Udover turen til Aarhus har holdet også været til stævne i blandt andet Gladsaxe.

Jeg synes, at der er alt for få, som kender roklubben. Vi har haft eksempler på elever, som ikke vidste hvor roklubben lå, selvom de har gået i skole et par kilometer væk.

Søren Madsen, træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Minister: Nej til privat læreruddannelse i Herning, da det vil få alvorlige konsekvenser

Annonce