Annonce
Navne

Mor elskede det enkle og nære liv

Joan Bohl Damgaard, Klostervej 117, Holstebro, skriver på vegne af de tre søskende, Henrik, Gitte og Joan, følgende mindeord over deres mor, Else Marie Bohl Pedersen:

Den 12. marts 2021 sov Else Marie Bohl Pedersen stille, men for vi nærmeste, meget uventet ind.

Vores kære mor blev født i Viborg i 1947, og levede hele sit voksenliv i Tvis.

Annonce

Mor arbejdede i mange år som sygehjælper på Tvis Plejehjem. Sammen med far, som var smedemester i Tvis, skabte de vores barndomshjem, og mor passede i perioder også kontoret i Tvis Smede. Mor og far skabte sammen et barndomshjem, som vi tænker tilbage på med stor taknemmelighed.

Vores mor var et usædvanligt fint og givende menneske. Altid kærlig og omsorgsfuld, men også bestemt og opdragende. Hendes øjne kunne tale og et blik kunne sige mere end mange ord. Hun var særdeles fintfølende og opmærksom, og hun havde altid hjertet på rette sted overfor alle, hun mødte på sin vej. Familie, venner, beboere, pårørende og kolleger på plejehjemmet, kunder hos smeden, ja mange er de som har nydt godt af mors venlighed gennem årene. Vores mor var gavmild og givende, og hun lærte os at behandle andre med rummelighed og respekt.

Familien var mors kald. Hun var der altid for os alle, og aldrig er vi gået forgæves efter hjælp, kærlighed eller forståelse. Mor elskede det enkle og nære liv. Deres dejlige hjem og have, en tur ud i det blå, den friske luft og naturens skiften samt samvær og en god kop kaffe og snak med mennesker, hun havde kær, var det vigtigste for vores mor.


Familien var mors kald. Hun var der altid for os alle, og aldrig er vi gået forgæves efter hjælp, kærlighed eller forståelse.


Mor fulgte med stor interesse, stolthed og kærlighed med i hver eneste af vi børn, svigerbørn og de otte børnebørns gøren og laden.

De sidste år udfordrede en hæslig lungesygdom vores kære mor. Hun kæmpede sejt og tappert, og hun og far støttede de sidste år hinanden på en måde, vi andre kun kan beundre og have den dybeste respekt for.

Mor, som altid har øset ud af omsorg til alle andre, sov stille ind på Anker Fjord Hospice. Mor nød omsorgen og forståelsen her, men det, som var tænkt som et ophold, der skulle give mor lidt forkælelse og nye kræfter, blev i stedet et farvel. Vores elskede og tapre mor har fred nu, og hun vil altid være i vores hjerter. Elsket og savnet.

Æret være mors minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce