Annonce
Sport

Modstander tøver: Dina er blevet tilbudt omkring én million kroner for drømmekamp

Dina Thorslund har øjnene rettet mod ringen, hvor en drømmekamp kan være under opsejling, hvis ellers Mahfoud ender med at takke ja. Foto: Morten Stricker
Det ville være en af de absolut største danske boksekampe i nyere tid, hvis Dina Thorslund og Sarah Mahfoud skulle ende i ringen sammen. Begge boksere er blevet tilbudt anseelige beløb for kampen, men Sarah Mahfoud har indtil videre ikke takket ja.
Annonce

Struer: Det er et navn, som ofte er kommet i tale, når Dina Thorslund har været i aktion. Sarah Mahfoud.

Dina Thorslund har aldrig lagt skjul på, at det er den kamp, hun allerhelst vil bokse. Derfor er det også et vaskeægte drømmetilbud, som er kommet på bordet.

Kilder fortæller til avisen, at Team Sauerland, som sikrede sig en option på netop denne kamp inden parterne gik hvert til sit, har tilbudt Dina Thorslund i omegnen af én million kroner for at bokse kampen.

Et tilbud som hun uden tøven har sagt ja til.

- Dina kan ikke lide Sarah Mahfoud. Hun har lyst til at hamre hendes hoved ned i kanvassen, og det er uden tvivl den kamp, som hun allerhelst vil have, siger Dina Thorslunds træner, Thomas Madsen, som ikke tøver med at kalde det den største kamp, som dansk boksning kan præsentere i øjeblikket.

Sarah Mahfoud boksede sin seneste kamp i februar, hvor hun slog Brenda Carajabal. Til dagligt er hun studerende og tager vikarvagter som sygeplejerske, hvor hun i øjeblikket poder patienter for coronavirus. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Afventer

På trods af at beløbet eftersigende skulle være det største, som nogensinde er blevet tilbudt en dansk kvindebokser, så har Sarah Mahfoud ikke sagt ja.

Hun fortæller til BT, at hun hellere ser sin egen promotor, Mogens Palle, arrangere kampen.

- Det er ikke noget med at takke nej. Det handler om, at jeg har talt med Mogens om det her. Han er min promotor. Jeg vil rigtig gerne have kampen, og det ved Mogens også godt. Det skal ske. Men jeg forstår også godt, at han vil lave kampen, siger Sarah Mahfoud til BT.

Hun har sendt tilbuddet videre til Mogens Palle med en forhåbning om, at han kan tilbyde det samme beløb. Den fremgangsmåde har Thomas Madsen ikke den store tiltro til.

- Det er pengene, der tæller. Jeg kan da have min tvivl, om Mogens Palle kan tilbyde det samme beløb. Jeg synes, hun lyder lidt som en 3. klassepige, som vil have det på sine præmisser. Det virker som om, at hun ikke har lyst, selvom hun har travlt med at sige, hvor meget hun gerne vil, siger Thomas Madsen, som foreslår en budrunde, hvor alle får lov til at byde på opgøret og højeste bud vinder.

Annonce

Snøren ud

Indtil videre er den planlagte VM-kamp mod Gabriela Bouvier taget af plakaten.

Thomas Madsen tror det bliver for svært at få fløjet uruguyaneren ind i disse tider, og derfor har de sendt et tilbud til engelske Shannon Courtenay, som også går under navnet "The Baby Face Assassin".

- Det har desværre været historien om Dina det seneste stykke tid, at de store promotere undgår hende. Nu har vi kastet en snøre ud, og så håber vi, at der kommer bid, siger Thomas Madsen.

Drømmekampen er dog uden tvivl den mod Mahfoud, som udover at kunne kalde sig professionel bokser også kan kalde sig selv vinder af Vild Med Dans.

Dagbladet har forsøgt at få en kommentar fra Mogens Palle og Sarah Mahfoud, men indtil videre uden held.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce