Annonce
112

Mobiltelefonen afslørede 31 hash-kunder

Telefonen åbenbarede nemlig en lang række tekstbeskeder mellem den 18-årige og hans kunder. Arkivfoto: Rune Feldt-Rasmussen
Da politiet fik adgang til indholdet af formodet hashhandlers mobiltelefon, fandt det 31 kunder, der nu kan se frem til en sigtelse.
Annonce

Holstebro: De kommer fra Hvide Sande, Thyborøn og Vinderup.

Men størstedelen af de 31 personer, der nu kan se frem til et besøg fra politiet og en sigtelse for at købe euforiserende stoffer, kommer fra Holstebro.

De mange sigtelser kommer efter, at politiet har fået adgang til indholdet af en mobiltelefon tilhørende en 18-årig ung mand, som politiet mistænkter for at sælge hash:

- Mobiltelefonen fandt vi i forbindelse med en ransagning for et stykke tid siden. Den har nu bekræftet vores formodning, fortæller politikommissær Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Telefonen åbenbarede nemlig en lang række tekstbeskeder mellem den 18-årige og hans kunder:

- Vi kan ud fra beskederne se, at man aftaler, hvor meget der skal købes og prisen, fortæller Lilian Jensen.

Samlet set har man ved at koble telefonnumrene fra beskederne fundet frem til 31 personer, som politiet mener, har købt hash af den 31-årige mand.

- De vil nu blive kontaktet og præsenteret for en sigtelse, fortæller Lilian Jensen.

Fremgangsmåden minder meget om den, der blev brugt, da politiet i Skive i sidste uge fandt frem til 275 formodede købere af kokain i Skive. Men det er en tilfældighed, mener Lilian Jensen

- Det er en efterforskning, der har været undervejs et stykke tid, siger Lilian Jensen.

Straffen for besiddelse af hash er typisk en bøde og en plet på straffeattesten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce