Annonce
Holstebro

Mistænkt for hjemmerøveri har meldt sig selv - navngiven efterlyses stadig

Politiet har nu anholdt tre af fire formodede gerningsmænd i forbindelse med et hjemmerøveri i Holstebro. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.


Annonce

Opdateret 20.08.20: Poltiet har nu anholdt den mistænkte, hvorfor dagbladet har valgt at fjerne billedet og hans navn fra denne artikel.

Holstebro: Siden 28. juli har Midt- og Vestjyllands Politi efterlyst to mistænkte i forbindelse med et hjemmerøveri begået i Holstebro i starten af juli. Nu mangler politiet blot at finde den ene. En af de formodede gerningsmænd meldte nemlig sig selv til politiet i Holstebro fredag, hvor han mødte op sammen med sin forsvarer. Det drejer sig om en 20-årig mand, som blev varetægtsfængslet efter grundlovsforhør lørdag.

To personer var i forvejen fængslet i sagen, mens en fjerde formodet gerningsmand stadig er på fri fod og er efterlyst af politiet.

Annonce

På jagt efter spilgevinst

Hjemmerøveriet fandt sted i Holstebro den 6. juli. Omkring klokken 21.30 bankede det på døren til en 37-årigs lejlighed i Heimdalsparken. Udenfor stod fire mænd, som tvang sig adgang til lejligheden, hvor de ifølge politiet slog beboeren to gange i ansigtet.

De havde angiveligt fået nys om, at den 37-årige havde vundet i spil, og det skulle være årsagen til det ubehagelige besøg.

- Men beboeren i lejligheden havde ingen spilgevinst. Det er bare et rygte, har Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro tidligere fortalt til avisen.

Gerningsmændene fandt da heller ingen spilgevinst, men stjal til gengæld to lamper, lidt tøj og et mindre kontaktbeløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Struer

Et skridt nærmere en dukkert

Annonce