Annonce
Debat

Minkfarmerne bør sætte kameraer op

Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Læserbrev: Corona krisen kradser overalt i samfundet. Et af de områder, som er hårdest ramt, er pelsdyrfarmerne, og man kan som lægmand kun undre sig over, hvordan smitten af mink kan brede sig fra Nordjylland til Sydjylland på ganske få dage, når videnskaben siger, at den ikke er luftbåren.

For kort tid siden blev vi præsenteret for et politisk parti, som ved deres introduktion proklamerede, at de erklærede det konventionelle landbrug og minkavl krig.


Det er personer, som er veluddannede, og som man kan mistænke for at have udviklet en form, hvorunder de kan dyrke corona virussen og dermed også sprede den.

Villy Hove, Holstebro


Samme partis medlemmer har ved flere lejligheder brudt ind i minkfarme og andre landbrugsmæssige installationer, og i flere tilfælde lukket minkene ud. Det er personer, som er veluddannede, og som man kan mistænke for at have udviklet en form, hvorunder de kan dyrke corona virussen og dermed også sprede den.

Man kan undre sig over, at myndighederne ikke undersøger denne vinkel på problemerne, og opfordrer de minkfarme, som endnu ikke er ramt af virussen, til at opsætte kameraer som kan filme eventuelle personer, som færdes omkring farmene.

Jeg håber ikke, at min teori er rigtig, men det er værd at undersøge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Roman var den første udlænding i Tvis-trøjen, forelskede sig i byen og besøger altid et bestemt gravsted, når han er på visit

Annonce