Annonce
Erhverv

Minkavlere inviteres til et møde om fremtiden

Mnge spørgsmål om fremtiden melder sig blandt minkavlerne. De vil få behov for varieret rådgivning fra forskellige faggrupper den kommende tid, vurderer direktør for regnskab i Sagro, Palle Høj. Pressebillede

Holstebro: Rådgivningsvirksomheden Sagro inviterer alle minkavler-kunder til et opstartsmøde omkring deres fremtid.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Landets minkavlere er nu på vej ind i en fase, hvor de kan begynde at skue fremad og overveje, hvad de nu skal i gang med - rent erhvervsmæssigt.

I den forbindelse kan der selvsagt melde sig mange spørgsmål, lyder det i meddelelsen. Avlerne skal blandt andet finde ud af, om de fortsat ønsker at være selvstændige, og hvad de eventuelt skal investere i.

På mødet vil rådgiverne gennemgå opgørelser, dokumentation til myndigheder og beregning af erstatninger for den enkelte kunde.

- Hos Sagro har vi fageksperter i miljø, socialjura, ejendomsavance, regnskab, økonomi og formue. Derudover samarbejder vi med Tellus Advokater og Landbogruppen Jysk for at kunne yde vores 360 graders rådgivning, siger direktør for regnskab i Sagro, Palle Høj.

- Vi ser nu alle frem til at være med til at hjælpe nogle hårdt prøvede mennesker bedst muligt videre i livet, fortsætter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce