Annonce
Holstebro

Mindeord: Erling H. Svendsen var en ægte ildsjæl

Erling H. Svendsen blev altid set i sit karakteristiske blå arbejdstøj.
Annonce

Holstebro/Aulum: En af Aulums ildsjæle er gået bort. Betegnelsen – ildsjæl – er passende når det drejer sig om Erling Svendsen. Hvem i lokalområdet kender ikke Erling i hans karakteristiske blå arbejdstøj?

Erling ”brændte” for lokalområdet og deltog meget aktivt i det lokale forenings- og erhvervsliv i Aulum-Haderup området – lige som han løbende har engageret sig i de skole- og fritidsaktiviteter som børnene har deltaget i gennem deres opvækst.

Erling Svendsen har sammen med ægtefællen Birgit gennem mange år drevet Aulum Elservice ApS indtil selskabet blev afhændet for nogle år siden. Birgit og Erling har generelt været vant til at arbejde sammen omkring de forenings- og erhvervsforhold, de har engageret sig i.

Erling har altid været meget arbejdsom og var altid parat til at yde en indsats til gavn for andre og for vort lokalområde.

Det mærkede jeg meget i de godt ni år jeg var formand for Aulum-Haderup Erhvervsudvikling fra 1999. I den periode etablerede vi Iværksætterhuset på Industrivej – med adskillige unge iværksættere. Erling var en meget varm fortaler for projektet og lagde utrolig mange timer i etableringen af huset – og efterfølgende hjælpen og støtten til iværksætterne.

Iværksætterhuset på Industrivej blev efterhånden fyldt op af iværksættere - og pludselig kom muligheden for at købe det tidligere Landbrugscenter på Rugbjergvej i Aulum. Igen var Erling helt i front og vi fik etableret selskabet Erhvervsparken Aulum A/S og derefter købt Landbrugscentret på Rugbjergvej af Heden og Fjorden.


Erling har altid været meget arbejdsom og var altid parat til at yde en indsats til gavn for andre og for vort lokalområde.

Mindeord om Erling H. Svendsen


Erling blev formand for bestyrelsen og har gjort utrolig meget for selskabet og for at lejerne kunne få de ønskede rammer, således at deres virksomheder kunne udvikle sig. Flere voksede sig større og pladsen blev for trang, hvorfor de flyttede derfra, men alle lejerne har de bedste minder fra samarbejdet med Erling. Der var en overgang 13 lejere i bygningerne.

Erling var om nogen klar over – at det at gøre en god indsats – også gør en kæmpe forskel. Det har bl.a. hans indsats i - Aulum Y´s Mens Club gennem knap 40 år, FDF Aulum, Erhvervsparken Aulum, hans indsats som lokal El-installatør og nu senest bl.a. som ildsjæl i ombygningen af Aulum Station - båret tydeligt præg af.

Erling har virkelig været med til at flytte tingene – og skubbe på udviklingen.

Æret være Erling H. Svendsens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce