Annonce
Navne

Mindeord: Dansk Folkeparti Holstebro har mistet en ildsjæl

Flemming Iversen var lokalformand for DF, lige fra lokalafdeligen startede for 20 år siden. Privatfoto

Med varme mindes lokalbestyrelsen sin mangeårige formand Flemming Iversen, som er død efter kort tids sygdom.

Richardt Graakjær Bostrup Møller, konstitueret formand, Dansk Folkeparti lokalafdeling Holstebro, skriver på vegne af bestyrelsen og partiets to byrådsmedlemmer følgende mindeord over DF Holstebros formand Flemming Iversen:

Det er med stor sorg og beklagelse, at vores mangeårige formand i Holstebro Lokalforening Flemming Iversen natten til mandag den 5. marts, afgik ved døden på Anker Fjord Hospice.

Flemming fik i starten af december konstateret kræft i bugspytkirtlen. Denne kræftform er en ekstrem aggressiv en af slagsen. Flemming valgte i den forbindelse fornuftigt nok at stoppe sit organisatoriske arbejde i partiet. Det parti, som Flemming ellers glædede sig til at kunne fejre 20 året for oprettelsen af vores lokalforening med og 20 år som selv samme formand for denne!

Det hele er gået meget stærkt, og for 14 dage siden valgte Flemming, at al behandling skulle indstilles, så han kunne få fred.

Os, der har haft med Flemming at gøre inden for partiet, vil komme til at savne ham enormt. Når man trådte ind hos Jette og Flemming, blev man mødt af hjertevarme og en menneskelighed, som gjorde, at man følte sig velkommen lige med det samme.

Flemming var eminent til det organisatoriske arbejde, hvilket hans 20 år som formand vidner om. Også lokalt var Flemming en ildsjæl. Han involverede sig i arbejdet imod vindmøller i Idom, og lige inden Flemming blev syg, havde han også stor interesse i ulvedebatten. Flemming havde ligeledes interesse i sport og har tidligere trænet fodbold. Når man ringede til Flemming, sagde han nogle gange: "Kan du ikke ringe om 10 minutter, jeg skal lige se kampen i fjernsynet færdig".

Flemming ernærede sig, til sygdommen ramte, som buschauffør og også som taxichauffør. Jeg er sikker på, at hans unge kunder i skolebussen, vil komme til at savne hans gode humør.

Bestyrelsens og mine tanker går til Flemmings kæreste Jette og hans tre voksne børn, som nu har mistet deres mand og far.

Æret være Flemmings minde.

Annonce
Holstebro

Burgerbygning, fodboldgolf, hæng på lygtepælene og hav et stort klistermærke af dig selv på din bil: Det kan godt være lidt skræmmende

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

19 ud af 20 ledige anmeldt til a-kasse for ikke at stå til rådighed - men det førte aldrig til en sanktion: Se her, hvad nogle af grundene kunne være

Erhverv For abonnenter

Det er Nordeuropas største solcellepark, men hvor meget fylder den præcist: Som 888.000 skriveborde? Som en bagatel? Som en forringelse af livskvaliteten?

Danmark

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Sport For abonnenter

HB-midt godkender det ene point mod Vejgaard: - Af erfaring ved jeg, at det er et svært sted at vinde

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Leder For abonnenter

Højere afgift på dieselolien er det rene talmagi- det sænker ikke CO2-udledningen

Navne

Nyuddannede teknisk designere

Kultur For abonnenter

Verdens måske største af sin slags: Familien Kristensens samling fylder nu 600 kvadratmeter

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Sport

Tidligere landsholdskeeper tager over som målmandstræner i TTH

Holstebro For abonnenter

Vil have psykolog frakendt retten til at arbejde med børn: Tiltalt for overgreb på 15-årig klient

Navne

Stort skulderklap til lokal kok: - Tårerne var lige ved at komme, men jeg holdt dem heldigvis tilbage

Annonce