Annonce
TTH Holstebro Herrer

Millioner til TTH de næste tre år: Det er den største fælles opbakning i klubbens historie

TTH-direktør John Mikkelsen, som her har øjnene rettet mod pokalen fra Final 4-sejren i 2018, glæder sig over den store sponsoropbakning. Foto: Morten Stricker
En række sponsorer har valgt at binde sig til TTH Holstebro i tre år og den langsigtede opbakning er noget, der kan mærkes.
Annonce

Holstebro: Det er en strategi, som klubben har forsøgt sig med i de seneste tre-fire år.

Strategien med at lave længerevarende aftaler med klubbens sponsorer, så der kan planlægges længere ind i fremtiden og skabe et fundament, som fortsat holder TTH Holstebro konkurrencedygtige.

Det har nu udmøntet sig i, at 26 af klubbens sponsorer har valgt at tegne sponsoraftaler til 2023, og dermed bliver en del af den såkaldte "Club 2023" for de sponsorer, som er med ombord i de næste tre år.

- Det er den største fælles opbakning, vi har haft i klubbens historie. For mig er det et cadeau til TTH, og det viser, at også sponsorerne har lyst til at bibeholde tophåndbold her i Nordvestjylland, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Han fortæller, at sponsorernes opbakning de næste tre år giver et millionbeløb i hver sæson, men det betyder ikke, at man pludselig kan begynde at spendere på livet løs.


Vi skal stadig have flere, og også rimelig pæne, sponsorater ind, selvom det her er en rigtig pæn start.

John Mikkelsen, TTH-direktør.


- Det er ikke ensbetydende med, at vi bare kan plukke løs blandt stjernespillerne. Det er ikke noget der ændrer vores hverdag, og vi skal stadig levere sportslige resultater, som overgår hvad vores budget, på papiret, rækker til, siger John Mikkelsen.

Annonce

Ikke i mål

Der er perspektiver i de længerevarende aftaler, men der er stadig et stykke vej til den økonomiske målstreg for TTH Holstebro i den kommende sæson.

I runde tal skal der stadig findes i omegnen af tre millioner kroner i løbet af sæsonen.

- Vi skal stadig have flere, og også rimelig pæne, sponsorater ind, selvom det her er en rigtig pæn start. Millionkampen, hvor vi samler penge ind i løbet af en kampdag, er også noget vi regner med at skulle gentage, siger John Mikkelsen

Det ændrer ikke på, at sponsorernes langsigtede aftaler er med til, at TTH Holstebro har et større overblik over pengestrømmen i de kommende sæsoner og dermed bedre kan opbygge klubben på længere sigt.

- Vi har et trænerteam, som har tre-årige kontrakter og så har vi også netop forlænget med Jonas (Porup, red) og Magnus (Bramming, red), så de er her indtil 2025, siger John Mikkelsen, der i samme ombæring konstaterer, at TTH Holstebro er den slags mandskab, som skal være med omkring medaljerne hvert år.

I næste uge samles holdet for første gang forud for den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Annonce