Annonce
Sport

Mikkel O. Pedersen fik ikke knækket 24-timers-koden

Mikkel O. Pedersen var den hurtigste af de fire kørere i Dinamic Motorsports Porsche 911 GT3 R på Spa-Francorchamps. Pressefoto: Juergen Tap
Annonce

Spa: Tredje gang blev ikke lykkens gang for Mikkel O. Pedersen.

Efter to gange at have deltaget i 24-timersløb i Dubai uden at opleve målflaget, håbede racerkøreren fra Struer på, at det ville ske i weekendens Total 24 Hours Spa, der var tredje runde i GT World Challenge Europe-serien. Men sådan skulle det ikke gå.

- Vi udgik desværre, da en af mine teamkammerater satte bilen i muren, da vi havde kørt godt en fjerdedel af løbet. Jeg håber ikke, at der ligger en forbandelse omkring 24-timersløb over mig, for jeg havde sådan glædet mig til dette løb, fortæller Mikkel O. Pedersen i en pressemeddelelse.

- Det var Andrea Rizzoli – en af mine faste teamkammerater – som tabte bilen på vej gennem Blanchimont-sektionen, som er et af de hurtigste afsnit på banen. Bilen stod ikke til at redde. Andrea var grædefærdig, men det kan ske for enhver.

Annonce

Godt kørende

Efter en kaotisk optakt, hvor en motorbrand var en medvirkende faktor i en dårlig kvalifikation, var det ellers begyndt at se lysere ud, jo længere holdet kom ind i løbet.

- Jeg kom i bilen som den tredje kører. Jeg kom ud på slicks, men så kom der vand, og det blev mørkt. Jeg kunne godt følge med Pro-bilerne, og jeg fik vel hentet ti pladser, så vi var nummer 27 generelt og femmer i klassen, da jeg kom i pit, fortæller Mikkel O. Pedersen.

Desværre kom han aldrig tilbage i bilen igen. Efter 148 omgange og 6 timer og 45 minutters kørsel røg bilen af banen.

- Det var træls, og jeg vil gerne snart gennemføre et 24-timersløb. Men det var en kæmpeoplevelse, og det gik da godt, så længe bilen holdt, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce