Annonce
Sport

Mikkel O havde magisk time i sæsonpremiere

Mikkel O. Pedersen (forrest) leverede overhalinger på stribe i tretimersløbet på Monza. Foto: Patrick Hecq Photography

Monza: Søndag satte Mikkel O. Pedersen fra Struer sig i sin Porsche på den legendariske Monza-bane for at indlede sæsonen.

I kvalifikationen, som blev præget af at bilen understyrede, måtte Mikkel O. Pedersen og de to holdkammerater starte som nummer 24 i et felt bestående af 42 biler.

Efter et pitstop på et uheldigt tidspunkt var holdet endda nede som nummer 28, og det var på det tidspunkt, at Mikkel O. Pedersen satte sig ind i bilen.

Annonce

- Så havde jeg travlt, kunne Mikkel O. Pedersen konstatere i en pressemeddelelse efter løbet.

Den travlhed udmøntede sig i en forrygende time i bilen for danskeren.

- Gennem hele mit stint kørte jeg på regnvejrsdæk, og jeg måtte endda også i pit undervejs, fordi mit venstre bagdæk punkterede. Punkteringen skete på et dårligt tidspunkt, for jeg havde lige passeret pitten og havde taget hul på en ny omgang. Men da jeg var nået frem til pitten for at skifte, kom der igen gult flag på hele banen, så tabet blev ikke så stort, siger Mikkel O. Pedersen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Tilbage på racerbanen kunne jeg fortsætte med at overhale, og når jeg havde fri bane, satte jeg nogle af de bedste omgangstider. Da jeg var færdig med mit stint og overlod bilen til Romain Dumais, lå vi på ottendepladsen. Det var 20 pladser på en time.

Efter yderligere en time sluttede trioen på en tiendeplads generelt – og som sekser i pro-klassen - med 30 sekunder op til vinderbilen.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce