Sport

Mikkel O. får to generalprøver før premieren

Efter en række test er Mikkel O. Pedersen nu klar til det første løb i sin nye Porsche. Pressefoto
Inden sæsonpremieren i Porsche Super Cuppen i Spanien skal racerkøreren Mikkel O. Pedersen fra Struer teste sin nye bil i Østrig og Belgien.

Struer: Selv om der er mere end to uger til at Mikkel O. Pedersen på Formel 1-banen i Barcelona tager hul på årets Porsche Supercup, bliver sæsonpremieren i Spanien ikke hans første start i denne sæson.

Skiftet til italienske Dinamic Motorsport har givet racerkøreren fra Struer mulighed for at køre to løb i Østrig og Belgien og dermed bedre kunne forbedrede sig til den nye sæson.

- Jeg er lige nu på Hockenheim-banen for at deltage i vores sidste test, inden det gør løs med løb. Når testen er afsluttet, drager vi til Red Bull Ring i Østrig for at deltage i en afdeling af den schweiziske Porsche GT3 Cup Challenge, og weekenden efter starter jeg på Spa-Francorchamps-banen, hvor der køres en runde af den franske Porsche Carrera Cup, fortæller Mikkel O. Pedersen i en pressemeddelelse.

Ny bil

Motorsportstalentet fra Struer er allerede ved at blive dus med sin nye racerbil. Tidligere på året fik Mikkel O. Pedersen for første gang lejlighed til at prøve kræfter med bilen, og før påske deltog han sammen med Dinamic Motorsport i en fællestest på netop Formel 1-banen i Barcelona.

- Hovedformålet var at køre min nye bil til og blive dus med den. Vi arbejdede meget på at finde en god kvalifikationsopsætning, forklarer Mikkel O. Pedersen.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg i år skal køre for Dinamic Motorsport. Jeg skal naturligvis lige lære folkene og specielt min nye engineer at kende, men det er et godt og professionelt team, som har styr på det. Og de tror på mig, siger Mikkel O. Pedersen.

0/0
Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: Den første og eneste gang præsidenten græd efter en kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Dina gør klar til kamp: - Jeg har meget mere overskud den her gang

Sport

Kirstine satte ny personlig rekord i Tyrkiet

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Sport

Favoritbanen venter for Struer-kører

HB For abonnenter

Fem grunde til at HB er i storform

Sport

Cheftræner gør comeback i svømmeklubben

TTH Damer For abonnenter

Krautmeyer: - En succes har sæsonen vel ikke været

TTH Herrer

TTH-trio er udtaget til landsholdet

TTH Damer

Egestorp vender tilbage til Sjælland

Annonce