Annonce
Navne

Mikkel drømmer om at blive IT-ingeniør

Mikkel fik monteret en mini-studenterhue som tegn på sin HF-studentereksamen. Det sørgede hans moster, Ida Teilmann, for. Privat-foto

Med et flot 12-tal afsluttede Mikkel Romvig Grøngård sin HF-eksamen som årets første VUC-student.

Holstebro: Mikkel Romvig Grøngård blev årets første student på VUC i Holstebro. Han kan nu med tilfredshed kalde sig HF-student efter en veloverstået geografieksamen, hvor han høstede endnu et 12-tal til et i forvejen meget flot eksamensbevis. Med en snit på 11 plus.

Mikkel afslutter således sin ungdomsuddannelse på VUC - men det var faktisk ikke her, han startede den.Han begyndte på HTX, men tilbagevendende migrænetilfælde gjorde det vanskeligt for ham at følge undervisningen i et fast skema. På VUC fik han mulighed for at læse nogle af sine fag over internettet og behøvede altså ikke at møde efter et fast skema i alle fag.

Han har været rigtig glad for at få på VUC - på trods af visse fordomme han havde, inden han startede.

Særligt har han sat pris på relationen mellem underviserne og kursisterne.

- Man bliver behandlet som en ligeværdig og som en voksen, siger Mikkel, der også har sat pris på fællesskabet og et lærerigt studiemiljø.

Mikkel Romvig Grøngård fortsætter på VUC. I det kommende skoleår skal han nemlig læse endnu et par fag, så han kan blive klar til sin drømmeuddannelse som IT-ingeniør. Eller indenfor psykologi. Han er stadig lidt i tvivl.

Men det har han så også det kommende år til at afgøre, hvor HF-beviset skal suppleres af matematik A og fysik B sideløbende med, at opsparingen skal polstres gennem det job, han nu skal ud at finde - gerne indenfor IT. Så skulle han gerne blive helt klar til en fremtid som studerende - hvad enten det bliver indenfor IT eller psykologi, skriver VUC i en pressemeddelelse.

Mikkel Romvig Grøngård fanget, da han trådte ud af eksamenslokalet. Det gik godt: et 12-tal.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce