Annonce
Erhverv

Midtbyen er gravet op: Frost har forsøgt at drille tidsplan

Østergade er ikke meget bevendt for hverken bilister, cyklister eller gående i øjeblikket. I den kommende uge er der dog godt nyt for de gående: Fortove er undervejs. Foto: Morten Stricker
En truende forsinkelse forventes at kunne indhentes, så tidsplanen kommer til at holde for arbejdet i Enghaven.

Holstebro: Skal man tvinges til at finde én ting, der var positiv ved den nedlukning, detailhandlen netop er kommet ud af, så er det, at kunderne ikke har haft brug for parkeringspladser.

Der graves og laves nemlig om på Enghaven - og i Østergade og Magnus Kjærs Gade.


De sidste mange vintre har vi ikke set frost, og så fik vi pludselig 14 dage med det. Vi har dog haft et byggemøde i denne uge, og entreprenøren forventer, at de kan indhente forsinkelsen.

Jeanette Lind Jørgensen, koordinator i Team Anlæg ved Holstebro Kommune.


Alene arbejdet med parkeringspladserne forventes at vare indtil august, men den tidsplan blev pludselig truet af en forsinkelse, oplyser Jeanette Lind Jørgensen, der er koordinator i Team Anlæg ved Holstebro Kommune.

Når renoveringen er forbi senere på året, vil der være samme antal p-pladser til rådighed som før. Foto: Morten Stricker

- Vi fik jo 14 dage med frost, som ikke var lagt ind i tidsplanen. De sidste mange vintre har vi ikke set frost, og så fik vi pludselig 14 dage med det. Vi har dog haft et byggemøde i denne uge (uge 10, red.), og entreprenøren forventer, at de kan indhente forsinkelsen. Så det er dejligt. Det har heller ikke været sådan, at arbejdet gik helt i stå som følge af frosten, da der var andre ting, der kunne laves, tilføjer Jeanette Lind Jørgensen.

Annonce

Del af forskønnelse

Arbejdet er en del af den forskønnelse af Enghaven, man længe har været i gang med. Belægningen på de slidte parkeringspladser skal udskiftes, og ny beplantning skal til. Det arbejde er allerede overstået i den vestlige del; nær gågaden og Big Bio Holstebro.

Nu er turen kommet til den sydlige del.

- I løbet af de næste 14 dage vil der komme stabilt grus ud på den første del af p-pladsen, og entreprenøren vil begynde at sætte kanter, siger Jeanette Lind Jørgensen.

Nye træer og anden beplantning vil som det sidste komme til i november.

Arbejdet i Østergade og Magnus Kjær Gade vil slutte længe før den dato:

- I Østergade køres der snart stabilt grus ud, og i uge 15 eller 16 kommer asfalten på. I Østergade kommer der desuden kantstene og nye fortove i næste uge (uge 11, red.), siger Jeanette Lind Jørgensen.

Frosten har drillet, men nu skrider arbejdet igen frem. Foto: Morten Stricker
- I løbet af de næste 14 dage vil der komme stabilt grus ud på den første del af p-pladsen, oplyser Jeanette Lind Jørgensen. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

HB skifter ud på trænerbænken

Annonce