Annonce
Kultur

Mick Øgendahl kommer til Struer Energi Park

Mick Øgendahl kommer til Struer Energi Park sammen med komiker-kollegaerne Simon Væver og Lasse Madsen. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Struer Energi Park inviterer til comedy-aften den 14. marts med hele tre komikere, heriblandt Mick Øgendahl

Struer: - Det er det største event, vi prøver indtil nu, siger centerchef hos Struer Energi Park, Peder Pedersen, om det arrangement den 14. marts, som de i dag, fredag, offentliggjorde på Facebook-siden for Struer Energi Park.

"Struers største comedy-aften" kaldes arrangementet, hvor komikerne Mick Øgendahl, Simon Væver og Lasse Madsen gæster Struer Energi Park til en aften med stand up comedy, som de tre har strikket sammen.

- Lige siden jeg blev ansat som centerchef for et halvt år siden, har jeg drømt om at lave en comedy-aften. Så jeg er helt oppe at flyve over det her, og jeg og mine medarbejdere vil gøre alt for, at det bliver en stor succes, og at folk får en god aften. Derfor håber vi selvfølgelig også, at folk vil bakke op om arrangementet, siger Peder Pedersen.

Billetterne er blevet sat til salg og kan købes på Struer Energi Parks billetside, www.struerenergiparkevents.dk, og der er mulighed for at tilkøbe en buffetmiddag før showet. Der er plads til 700 i den store hal, og Peder Pedersen håber, at der bliver udsolgt.

- Mick Øgendahl er bare noget af det største inden for comedy for min aldersgruppe, siger Peder Pedersen.

Simon Væver vandt DM i stand up i 2019, og Lasse Madsen er blandt andet kendt fra "Klipfiskerne" på TV2 og "Ultra Snydt" på DR Ultra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer For abonnenter

Mens han stod fast på retfærdighed, hævede han penge på kommunens kreditkort

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

112

Spritbilist: I får aldrig mine nøgler

Annonce