Annonce
Kultur

Mick Øgendahl kommer til Struer Energi Park

Mick Øgendahl kommer til Struer Energi Park sammen med komiker-kollegaerne Simon Væver og Lasse Madsen. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Struer Energi Park inviterer til comedy-aften den 14. marts med hele tre komikere, heriblandt Mick Øgendahl
Annonce

Struer: - Det er det største event, vi prøver indtil nu, siger centerchef hos Struer Energi Park, Peder Pedersen, om det arrangement den 14. marts, som de i dag, fredag, offentliggjorde på Facebook-siden for Struer Energi Park.

"Struers største comedy-aften" kaldes arrangementet, hvor komikerne Mick Øgendahl, Simon Væver og Lasse Madsen gæster Struer Energi Park til en aften med stand up comedy, som de tre har strikket sammen.

- Lige siden jeg blev ansat som centerchef for et halvt år siden, har jeg drømt om at lave en comedy-aften. Så jeg er helt oppe at flyve over det her, og jeg og mine medarbejdere vil gøre alt for, at det bliver en stor succes, og at folk får en god aften. Derfor håber vi selvfølgelig også, at folk vil bakke op om arrangementet, siger Peder Pedersen.

Billetterne er blevet sat til salg og kan købes på Struer Energi Parks billetside, www.struerenergiparkevents.dk, og der er mulighed for at tilkøbe en buffetmiddag før showet. Der er plads til 700 i den store hal, og Peder Pedersen håber, at der bliver udsolgt.

- Mick Øgendahl er bare noget af det største inden for comedy for min aldersgruppe, siger Peder Pedersen.

Simon Væver vandt DM i stand up i 2019, og Lasse Madsen er blandt andet kendt fra "Klipfiskerne" på TV2 og "Ultra Snydt" på DR Ultra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Havne Allé lukkes i weekenden

Annonce