Annonce
Debat

Michelin-stjerneregn gavner Danmark

Forleden blev der uddelt Michelinstjerner til de nordiske restauranter. Her beholdt Henne Kirkeby Kro sine to stjerner og modtog en grøn Michelinstjerne for bæredygtighed. Foto: Dorthe Knudsen

Læserbrev: For nylig blev spændingen udløst rundt omkring i landet, hvor landets gourmetrestauranter ventede på den årlige uddeling af Michelin-stjerner.

Igen klarede Danmark sig flot.

27 restauranter har til sammen fået 38 af de eftertragtede stjerner. Vi ikke bare fastholdt niveauet. Vi har også fået nye to- og trestjernede restauranter.

Annonce

Efter halvandet år med stor usikkerhed og nedlukninger er det fantastiske nyheder. Det styrker Danmark som international rejsedestination. Og eftersom stjernerne også er drysset ud over hele landet, kan man roligt sige, at hele Danmark kommer til at nyde godt af stjerneregnen.

For der er faktisk mange, som gerne rejser langt efter de gastronomiske oplevelser. Derfor handler det også om at vise, at Danmark er åben og sikker at besøge. Den internationale interesse for Michelin-stjernerne er stor, og de sætter i dén grad Danmark på verdenskortet som et land, man gerne vil besøge.

Mange steder i turisme-erhvervene mangler man lige nu arbejdskraft, og hvis ikke politikerne gør de rigtige ting, så kan det skade et erhverv med stor betydning for hele turismeområdet.

Er der så ingen dårlige nyheder? Jo, en enkelt. Det kræver hårdt arbejde, investeringer og superdygtige medarbejdere at få og beholde en Michelin-stjerne.

Her kan man godt være lidt bekymret for toprestauranternes muligheder for at kunne få det stjerne-dygtige personale, som er nødvendigt. Mange steder i turisme-erhvervene mangler man lige nu arbejdskraft, og hvis ikke politikerne gør de rigtige ting, så kan det skade et erhverv med stor betydning for hele turismeområdet.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Holstebro

De vil i byrådet og skal forvalte et budget på to-tre milliarder - men at forvalte 2,3 meter fra fortovskant til plakatkant kniber gevaldigt...

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Tiltalt havde efterspurgt Rasmus Paludan: Da han dukkede op, kom hun ikke

Navne For abonnenter

Engelske Theresa har i 20 år taget hånd om balletbørn i Holstebro: - Jeg elsker at undervise dem, der gerne vil undervises

Sport

Corona-isolationen er slut: Dina Thorslund har igen fuld fart på

Livsstil

Mikkel og hans familie holder juleaften for ti børn og 25 voksne, der enten er ensomme eller har det svært økonomisk

Struer

Plan om renovering: Forening vil hive fiskerleje ud ad dødvande

Erhverv For abonnenter

Jeg står stadig op klokken fem og nyder morgenstilheden

Debat

Debat: Børnepasning - Hvorfor minimerer regeringen familiernes frihed igen?

Kultur

Arrangør bag Streetfood: - Det var ikke godt nok - vi må kigge indad

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Kultur

Museumsleder stopper: Jesper håber på at hente de sidste millioner hjem til Struer, inden han starter i Randers på mandag

Vestjylland For abonnenter

Efter branden: Der hviler en særlig stilhed over feriebyen, som mistede sit vartegn

Holstebro

Vil give sosu-elever løn under praktik: Vi er nødt til at gøre det mere attraktivt

Annonce