Annonce
Sport

Michael V. Knudsen får svært ved at slippe håndbolden

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Michael V. Knudsen afviser ikke, at han kommer til at spille en ny rolle i BSH, når han stopper karrieren.

En lang, glorværdig håndboldkarriere slutter efter denne sæson, når Michael V. Knudsen stopper.

Det annoncerede den tidligere landsholdsspiller mandag.

Hvad stregspilleren så skal til at lave, er endnu ikke på plads, men han vil ikke afvise, at han kommer til at fortsætte med at spille en rolle i håndboldverdenen.

- I 22-23 sæsoner har jeg spillet professionel håndbold, og her har håndbolden fyldt stort set alt for mig.

- Jeg har stadig så meget kærlighed til sporten og så meget at byde på, at jeg nok ikke kan slippe den helt, siger Michael V. Knudsen.

I forbindelse med mandagens offentliggørelse af karrierestoppet, udtalte direktøren for Bjerringbro-Silkeborg (BSH), Jesper Schou, at han håbede på, at Michael V. Knudsen ville fortsætte i en funktion i eller omkring klubben.

Og det er hovedpersonen ikke selv afvisende overfor.

- Vi har haft de første indledende snakke, så må vi se, om vi kan finde hinanden i et setup, som jeg synes giver mening, og et sted, hvor jeg kan - hvis det skal være her i BSH - drive dem endnu tættere på toppen i Danmark og også i Europa.

- Der kunne være mange spændende ting at gribe fat i. I og med at jeg kender klubben indefra, sponsorerne og setuppet, er der allerede en række fordele, siger stregspilleren.

Foruden BSH har Michael V. Knudsen blandt andet spillet for Viborg HK, Skjern Håndbold og den tyske storklub Flensburg Handewitt.

Michael V. Knudsen spillede desuden 244 kampe og scorede 796 mål for det danske landshold, inden han stoppede på holdet i 2014.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom efter dem. Hårdt

Bedst som man troede, at man havde set det meste, så dukker der endnu en sag op om misbrug af offentlige midler. Denne gang i Forsvaret, hvor anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at civile erhvervsdrivende har kunnet bestikke sig til lukrative vedligeholdelseskontrakter betalt af skatteyderne. Sagen - sammen med andre lignende sager - sætter desværre et stort spørgsmålstegn ved, hvor godt det offentlige egentlig har styr på de penge, som borgerne har betroet dem. I Socialstyrelsen kunne Britta Nielsen gennem mange år berige sig selv - og det har udvalgte medarbejdere i Forsvarets Ejendomsstyrelse sandsynligvis også kunnet. To medarbejdere i Forsvaret er allerede tiltalt i en sag, der ligger tre år tilbage. Og yderligere sigtelser kan være på vej i en ny sag, der begyndte med, at en økonomimedarbejder ved et installationsfirma i Holstebro råbte vagt i gevær over for Rigsrevisionen. Midt det mørke og rod som er ved at blive afdækket, kan den tidligere økonomimedarbejder holde hovedet og fanen højt. Det er sandsynligvis takket være ham, at sagerne kommer frem i lyset, så det forhåbentligt bliver muligt også at stille de ansvarlige til ansvar. Desværre ryster sådanne sager ikke bare den enkelte afdeling, hvor svindlen er begået. Den rammer i det her tilfælde hele Forsvaret og alle de mennesker, der er ansat. Det er naturligvis bunduretfærdigt - men mistanken om urent spil er svær at viske bort igen, og derfor er der også kun en løsning, og det er at komme juridisk efter de ansvarlige - og komme efter dem hårdt. Vores samfundsmodel bygger på en høj grad af tillid. Både til hinanden men også til de myndigheder, der forvalter en af verdens højeste skatteprocenter. Forsvinder tilliden, så bliver det både vanskeligere at være borger og myndighed. Heldigvis var det moralske kompas rigtigt indstillet hos den unge mand, der gik til Rigsrevisionen og politiet med sin bekymring. Det kan alle, der læser bare lidt i Rigsrevisionens beretning om sagen, konstatere ved selvsyn.

Annonce