Annonce
Mad og drikke

Mexi-hotdog

Hotdog inspireret af Mexico. Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

I april skal vi holde hotdogskole. Selv har jeg for nylig været i Chicago for at lære om amerikanske hotdogs, lige inden hele verden lukkede ned på grund af coronavirus. Men skal jeg være helt ærlig, så er jeg faktisk ikke så vild med amerikanske pølser. De er ret ”glasagtige". Til gengæld er der meget tilbehør at blive inspireret af i de kommende uger.

Vi lægger blødt ud med en hotdog inspireret af Mexico. Med andre ord en lille hot sag.

5 baconpølser 5 hotdogbrød for eksempel Buffalo 5 tsk. tacosauce 75 g cheddarost 2 spsk. jalapeno-relish 1 jalapeno (mexikansk chili) 3 tsk. hot chilisauce 1 knsp. chilipulver

Steg pølserne ved svag varme cirka 10 minutter. Skær et snit i toppen af pølsebrødet. Smør indersiderne med tacosauce og læg pølsen ned i brødet. Læg en stang cheddarost på og lad den smelte i ovnen ved 225 grader i fire minutter. Top med relish, jalapeno og hot chilisauce. Drys til sidst med chilipulver.

Hotdog inspireret af Mexico. Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce