Annonce
Holstebro

Mere end hver fjerde har fået første stik

Holstebro ligger i midten, når man ser på, hvor store andele af befolkningen der er vaccinerede i landets kommuner. Arkivfoto: Morten Stricker

Holstebro: Mens smitten buldrer afsted, stiger antallet af vaccinerede også.

Her foregår udviklingen dog ikke med så store skridt som smitten, men det går trods alt fremad.

Lige knap 16.000 borgere har fået det første stik. Det svarer til 26,9 procent af kommunens befolkning. Det viser den nyeste opdatering fra Statens Serum Institut.

Annonce

Det sender kommunen ind på en placering cirka midt i tabellen, når man ser på andelen af vaccinerede i landets kommuner.

Der er delt vaccinestik nummer to ud til 9.200 personer i kommunen, og dermed kan 15,7 procent glæde sig over at kunne kalde sig for færdigvaccinerede. Af dem er 5.456 kvinder, viser tallene fra Statens Serum Institut.

Mens der stadig er et stykke vej til, at alle, der ønsker et skud vaccine, har fået det, er plejehjemmene ved at være i mål. 92 procent af beboerne på plejehjemmene i Holstebro Kommune er færdigvaccinerede.

Det kan også ses på smittetallene, hvor der i løbet af den seneste uge ikke har været smitte blandt de borgere, der har rundet de 80 år. Kun tre af sidste uges 138 smittede var over 70 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce