Annonce
Struer

Meny-købmand rykker til Fredericia

Købmand Morten Birkebæk stopper i Meny Struer efter tre år. Han skal stå i spidsen for en næsten ny Meny-forretning i Fredericia. Arkivfoto: A.P. Christensen
41-årige Morten Birkebæk stopper i Meny Struer senest 1. november og skal i stedet stå i spidsen for Meny i Fredericia

STRUER: Den 41-årige købmand, Morten Birkebæk, har stået i spidsen for Meny i Struer i tre år, men nu stopper han for at overtage en næsten ny Meny-forretning i Fredericia. Det sker senest 1. november.

- Jeg har haft tre rigtig gode år i Struer, hvor jeg har glædet mig over at møde mange søde og loyale kunder, ligesom medarbejderne i Meny er helt fantastiske at arbejde sammen med. Imidlertid kunne jeg ikke sige nej til tilbuddet om at stå i spidsen for Meny i Fredericia. Det har altid været min drengedrøm at være med til at starte en ny butik, så det er en gave at få lov til at være med til at udvikle en næsten ny butik, som det blive tilfældet i mit nye job, siger Morten Birkebæk.

Han bor i dag i Aulum mellem Herning og Holstebro, men flytter til Fredericia, når han har fundet en bolig her.

Der er også sat navn på den nye købmand i Meny Struer. Det bliver den 30-årige Steffen Brandt - og nej, han er ikke forsanger i TV2 - og den nye købmand vil allerede i næste uge være i dagligvareforretningen på Ølbyvej.

- Sjovt nok ansatte jeg i sin tid Steffen som elev, da jeg var i Tønder, så jeg kender ham som en meget dygtig købmand, siger Morten Birkebæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

112

Kiosk ramt af indbrud

Annonce