Annonce
Struer

Meny-købmand rykker til Fredericia

Købmand Morten Birkebæk stopper i Meny Struer efter tre år. Han skal stå i spidsen for en næsten ny Meny-forretning i Fredericia. Arkivfoto: A.P. Christensen
41-årige Morten Birkebæk stopper i Meny Struer senest 1. november og skal i stedet stå i spidsen for Meny i Fredericia
Annonce

STRUER: Den 41-årige købmand, Morten Birkebæk, har stået i spidsen for Meny i Struer i tre år, men nu stopper han for at overtage en næsten ny Meny-forretning i Fredericia. Det sker senest 1. november.

- Jeg har haft tre rigtig gode år i Struer, hvor jeg har glædet mig over at møde mange søde og loyale kunder, ligesom medarbejderne i Meny er helt fantastiske at arbejde sammen med. Imidlertid kunne jeg ikke sige nej til tilbuddet om at stå i spidsen for Meny i Fredericia. Det har altid været min drengedrøm at være med til at starte en ny butik, så det er en gave at få lov til at være med til at udvikle en næsten ny butik, som det blive tilfældet i mit nye job, siger Morten Birkebæk.

Han bor i dag i Aulum mellem Herning og Holstebro, men flytter til Fredericia, når han har fundet en bolig her.

Der er også sat navn på den nye købmand i Meny Struer. Det bliver den 30-årige Steffen Brandt - og nej, han er ikke forsanger i TV2 - og den nye købmand vil allerede i næste uge være i dagligvareforretningen på Ølbyvej.

- Sjovt nok ansatte jeg i sin tid Steffen som elev, da jeg var i Tønder, så jeg kender ham som en meget dygtig købmand, siger Morten Birkebæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce