Annonce
Debat

Mens vi venter på James Bond

Anders G. Jacobsen. Pressefoto: Ole Mortensen
Annonce

Læserbrev: Selvom premieren på den 25. James Bond film, ”No time to die”, lader vente på sig, så glæder jeg mig i den grad over vores nye biograf i Holstebro, BIG BIO. Biografen lever bestemt op til prædikatet ”Midt- og Vestjyllands nye, luksuriøse biografkompleks med biografoplevelser i topklasse”.

Men jeg glæder mig ikke bare over lokalt at kunne se film i en så god biograf. Jeg glæder mig også over dens placering og det arbejde, der med opførelsen af biografen blev igangsat for at forskønne hele Enghaven - og som planlægges afsluttet i løbet af 2021.

For fra i mange år at have været en ucharmerende stor parkeringsplads i hjertet af byen, så kan vi nu se frem til en plads med beplantning og små opholdssteder. Læg hertil en ny belægning og en stor legeplads. En plads, der samtidig vil give de tilstødende spisesteder nye muligheder for udendørs servering. Kort sagt en plads, der vil komme til at emme langt mere af liv end i dag.


Mens vi venter på James Bond, så tag i BIG BIO og få en biografoplevelse i topklasse og glæd dig til, at byens centrale plads inden længe vil understøtte byens liv på en helt ny og attraktiv måde.

Anders G. Jacobsen (V)


Og ja, beslutningsprocessen har været omstændelig og kringlet, og før da var al udvikling i området sat på hold på grund af de tidligere planer om det store indkøbscenter. Men nu går det fremad! Så mens vi venter på James Bond, så tag i BIG BIO og få en biografoplevelse i topklasse og glæd dig til, at byens centrale plads inden længe vil understøtte byens liv på en helt ny og attraktiv måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Roman var den første udlænding i Tvis-trøjen, forelskede sig i byen og besøger altid et bestemt gravsted, når han er på visit

Annonce