Annonce
Kultur

Mens andre må aflyse, tør festival nu melde klart ud: - Held gør, at vi kan holde festival for op til 10.000 mennesker

- Vi kommer til at holde festivalen. Det er næsten så sikkert som amen i kirken, siger Jan Nonboe, der står for Holstebro-udgaven af Vi Elsker 90'erne-festivalen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Holstebro: Jan Nonboe er kun ikke tovholder for festivalen Vi Elsker 90'erne, men er også indehaver af pubben Roxy Malt i Holstebro.

Efter en lang nedlukning er Roxy Malt genåbnet, og selvom en pub ikke er en festival, så er den trods alt en mikrokosmos.

Dels strømmer folk igen til, dels opfører de sig, som de skal.

Annonce

- Siden vi åbnede i lørdags, har vi ikke eneste gang måtte stoppe for musikken og sige, at man altså ikke må danse endnu, forklarer Jan Nonboe.

På den baggrund er han heller ikke i tvivl om, at publikum sukker efter at komme til festival, når "Vi Elsker 90'erne" afvikles i Holstebro den 21. august, samt at den vil kunne lade sig gøre, trods corona-restriktioner.

- Vi kommer til at holde festivalen. Det er næsten så sikkert som amen i kirken. Jeg tror også, vi vil kunne lukke 10.000 mennesker ind, medmindre der selvfølgelig skulle komme en eller anden mutation i mellemtiden, siger han.

Andre festivaler har måttet aflyse igen i år, men hos Vi elsker 90'erne, der genåbner billetsalget fredag, glæder man sig over sit held:

- Vi er så heldige, at vi i sin tid lagde festivalen sidst i august. Hvis alt går vel, er vaccineplanen rullet helt ud til den tid. Det kan godt være, at vi stadig skal bære mundbind eller inddeles i felter til den tid, og de restriktioner kan vi også sagtens klare.

- Jeg kan på det tryk, vi oplever, mærke, hvor gerne folk vil ud igen. Samtidig fornemmer jeg også, at corona-restriktionerne ligger i os som en slags sund fornuft. Folk vil gerne have livet tilbage, siger Jan Nonboe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce