Sport

Mejrup-Hvam har fundet ny dametræner

Mejrup-Hvam Håndbolds damer er i denne uge gået i gang med sommertræningen under ledelse af holdets nye træner, Michael Bak. Arkivfoto: Morten Stricker
46-årige Michael Bak ser frem til at skulle stå i spidsen for Mejrup-Hvams damehold i 2. division.

Mejrup: 2. divisionsdamerne i Mejrup-Hvam reddede i sidste sæson livet i landets tredjebedste række, og derfor var det med udsigten til en ny sæson i 2. division, at de i denne uge tog hul på sommertræningen frem mod den næste sæson.

På sidelinjen stod et nyt ansigt, 46-årige Michael Bak, der har sagt ja til at træne holdet i den kommende sæson.

- Jeg sagde egentlig pænt nej tak, første gang i de spurgte mig. Men da holdet så klarede frisag, samtidigt med at der var udsigt til at der ville komme forstærkninger til truppen, lod jeg mig alligevel overtale til at påtage mig udfordringen, fortæller Michael Bak.

Han er selv tidligere 1. divisionsspiller i Skive fH, hvor han i flere år har trænet klubbens ungdsomhold, samt Skives andethold i de år, de spillede i 3. division. Og baseret på den første sommertræning, tror han på en bedre sæson end den seneste, hvor holdet mistede en masse spillere og længe flirtede med nedrykningsstregen.

- Der er kommet en del nye spillere til, blandt andet tre fra Oddense og nogle stykker fra Lemvig, og det er nogle rigtigt spændende og meget dygtige spillere. Kan vi holde fast i den trup, og så måske supplere med et par stykker mere, så synes jeg, det begynder at se spændende ud, siger Michael Bak.

Michael Bak afløser Morten Brødbæk som træner for Mejrup-Hvams bedste damehold. For klubbens herrehold fortsætter Jørgen Borregaard og Henrik Bergholt som trænere.

0/0
Annonce
Sport

Roere i triumf: Da der manglede 300 meter, råbte jeg bare 'medalje'

Sport

Pagaj fik medaljer med fra Maribo

TTH Herrer For abonnenter

Minut for minut: TTH's bronzedrøm brast til sidst

Sport

Holstebro-roer udtaget til EM

HB For abonnenter

Fem grunde til at HB er i storform

TTH Herrer

TTH måtte overgive sig til sidst: - Vi kæmpede røven ud af bukserne

TTH Herrer For abonnenter

Karakterer: Forrygende Frandsen nægtede at give sig

TTH Herrer

- Jeg var ved at blive sindssyg, over alle de fejl vi lavede

HB

Fighteren Zetterquist lavede hattrick i ny HB-sejr

Annonce