Annonce
Sport

Mejrup-Hvam har fundet ny dametræner

Mejrup-Hvam Håndbolds damer er i denne uge gået i gang med sommertræningen under ledelse af holdets nye træner, Michael Bak. Arkivfoto: Morten Stricker
46-årige Michael Bak ser frem til at skulle stå i spidsen for Mejrup-Hvams damehold i 2. division.

Mejrup: 2. divisionsdamerne i Mejrup-Hvam reddede i sidste sæson livet i landets tredjebedste række, og derfor var det med udsigten til en ny sæson i 2. division, at de i denne uge tog hul på sommertræningen frem mod den næste sæson.

På sidelinjen stod et nyt ansigt, 46-årige Michael Bak, der har sagt ja til at træne holdet i den kommende sæson.

- Jeg sagde egentlig pænt nej tak, første gang i de spurgte mig. Men da holdet så klarede frisag, samtidigt med at der var udsigt til at der ville komme forstærkninger til truppen, lod jeg mig alligevel overtale til at påtage mig udfordringen, fortæller Michael Bak.

Han er selv tidligere 1. divisionsspiller i Skive fH, hvor han i flere år har trænet klubbens ungdsomhold, samt Skives andethold i de år, de spillede i 3. division. Og baseret på den første sommertræning, tror han på en bedre sæson end den seneste, hvor holdet mistede en masse spillere og længe flirtede med nedrykningsstregen.

- Der er kommet en del nye spillere til, blandt andet tre fra Oddense og nogle stykker fra Lemvig, og det er nogle rigtigt spændende og meget dygtige spillere. Kan vi holde fast i den trup, og så måske supplere med et par stykker mere, så synes jeg, det begynder at se spændende ud, siger Michael Bak.

Michael Bak afløser Morten Brødbæk som træner for Mejrup-Hvams bedste damehold. For klubbens herrehold fortsætter Jørgen Borregaard og Henrik Bergholt som trænere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce