Annonce
Sport

Mejrup-Hvam har fundet ny dametræner

Mejrup-Hvam Håndbolds damer er i denne uge gået i gang med sommertræningen under ledelse af holdets nye træner, Michael Bak. Arkivfoto: Morten Stricker
46-årige Michael Bak ser frem til at skulle stå i spidsen for Mejrup-Hvams damehold i 2. division.

Mejrup: 2. divisionsdamerne i Mejrup-Hvam reddede i sidste sæson livet i landets tredjebedste række, og derfor var det med udsigten til en ny sæson i 2. division, at de i denne uge tog hul på sommertræningen frem mod den næste sæson.

På sidelinjen stod et nyt ansigt, 46-årige Michael Bak, der har sagt ja til at træne holdet i den kommende sæson.

- Jeg sagde egentlig pænt nej tak, første gang i de spurgte mig. Men da holdet så klarede frisag, samtidigt med at der var udsigt til at der ville komme forstærkninger til truppen, lod jeg mig alligevel overtale til at påtage mig udfordringen, fortæller Michael Bak.

Han er selv tidligere 1. divisionsspiller i Skive fH, hvor han i flere år har trænet klubbens ungdsomhold, samt Skives andethold i de år, de spillede i 3. division. Og baseret på den første sommertræning, tror han på en bedre sæson end den seneste, hvor holdet mistede en masse spillere og længe flirtede med nedrykningsstregen.

- Der er kommet en del nye spillere til, blandt andet tre fra Oddense og nogle stykker fra Lemvig, og det er nogle rigtigt spændende og meget dygtige spillere. Kan vi holde fast i den trup, og så måske supplere med et par stykker mere, så synes jeg, det begynder at se spændende ud, siger Michael Bak.

Michael Bak afløser Morten Brødbæk som træner for Mejrup-Hvams bedste damehold. For klubbens herrehold fortsætter Jørgen Borregaard og Henrik Bergholt som trænere.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kuk i den kommunale økonomi

I løbet af den kommende måneds tid vil byrådspolitikerne i alle de tre nordvestjyske kommuner træffe en lang række beslutninger, som vil få afgørende indflydelse på din hverdag, når der skal lægges budgetter for den kommunale husholdning i 2020 og frem til 2023. I Struer sker det, når byrådet i løbet af de kommende par dage er samlet til et budgetseminar, hvor de kommer til at bokse med regneark og budgetter for alt det, der har indflydelse på din hverdag. Det er alt fra hullerne i fortovet til plejen af dine børn eller dine forældre. Udgifter til skoler og driften af kulturinstitutioner, investeringer og anlægsudgifter, hvis der skulle være ønsker om for eksempel nye omklædningsrum i den lokale boldklub. Det kan derfor virke en smule paradoksalt, at den kollektive opmærksomhed i langt højere grad er rettet mod landsdækkende temaer som for eksempel formandsskiftet i Venstre. Det er byrådspolitikerne, du skal henvende dig til, hvis det er forhold i din hverdag, det gælder. Det helt store spørgsmål er så, om de har mulighed for at indfri dine ønsker. Nationalbankens direktør, Lars Rohde, udtalte i går, at den danske økonomi er både robust og inde i et historisk opsving. Samfundsøkonomien kører på skinner med lav rente, kun ganske få arbejdsløse og lav inflation, så du får mere og mere for pengene. I den kommunale økonomi ser det bare anderledes dystert ud for byrådspolitikerne i både Struer og Holstebro. Dybøl Mølle maler ikke helt, som den skal, når det gælder fordelingen af de kollektive goder og bidragene til fællesskabet, og kommunerne kæmper for at få enderne til at nå sammen. I Holstebro har det medført, at der nu er fremsat konkrete forslag om en skattestigning på 0,3 procent. I Struer vil borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ikke afvise tanken om at bevæge sig i samme retning. Udgangspunkt må dog stadigvæk være, at politikerne sikrer sig, at borgerne kan føle sig trygge ved de kommunal velfærdsydelser uden at skulle dreje skatteskruen yderligere i bund.

Annonce