Annonce
Holstebro

Byggemodning i gang til efteråret: Mejrup får nyt blomsterkvarter

Vester Skolevej bliver navnet for den gennemgående vej op gennem Mejrup Vest, og som leder op til Mejrup Skolevej. Alle villaveje i kvarteret får blomsternavne. Ill.: Holstebro Kommune
Det er især blomster fra haven, som giver navne til gader i nyt kvarter øst for Mejrup.
Annonce

Mejrup: I forvejen har Mejrup H.C. Andersen kvarteret. Og snart får forstaden øst for Holstebro også et blomsterkvarter.

Politikerne i teknisk udvalg har godkendt gadenavne til det nye kvarter i Mejrup Vest.

Forvaltningen har fundet en række navne, som ikke i forvejen findes i kommunen - heller ikke i andre postnumre end 7500 og ikke i nabokommuner. Det er alle plantenavne - og især planter kendt fra villahaver.

Hostavej, Geranievej, Akelejevej, Bonderosevej, Frøstjernevej og Myntevej er blandt de udpegede navne. Andre veje kommer til at hedde Astersvej, Julerosevej, Lupinvej, Nellikevej, Lavendelvej og Engblommevej, og alle vejnavnene er nu godkendt. Der skal også etableres en sti gennem området, og den kommer til at hedde Staudestien.

Der er udpeget flere navne, end der er behov for i denne omgang. Dermed er der taget højde for, at området kan blive udvidet mod vest med flere veje.

I forbindelse med det nye kvarter bliver der spærret for gennemkørsel på Mejrup Skolevej, og den bliver afløst af en ny vej fra Viborgvej op gennem det nye kvarter, før vejen løber over Mejrup Skolevej.

Navnet for den gennemgående vej har været i høring, og fem grundejere på Mejrup Skolevej foreslår navnet Vester Skolevej. Det navn har politikerne også godkendt.

Byggemodningen forventes at gå i gang til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce