Annonce
Holstebro

Mejeridirektør: Det kom ikke som verdens største overraskelse

De mejeri-ansatte er vant til forandringer. Senest var det de timelønende i produktionen, der holdt for. Denne gang bliver det i ledergruppen og blandt funktionærer, der skal spares. Arkivfoto

De ansatte på Arlas mejerier blev tirsdag kaldt sammen for at få besked om, at de to mejerier lægges sammen. Det rammer ikke de timelønnede, men får konsekvenser for ledergruppen og funktionærer.

Holstebro: De ansatte på de to selvstændige mejerier, Holstebro Smør og Holstebro Flødeost, fik tirsdag beskeden om, at de fremover bliver kolleger i det samme selskab.

Ingen af tillidsmændene har ønsket at stille op til interviews tirsdag, idet de endnu ikke kender den fulde konsekvens af ændringerne, men direktør Claus Nielsen, Holstebro Flødeøst, siger:

- Medarbejderne tog det i bund og grund positivt. Alle er opmærksomme på, at vi skal spare penge, så andelshaverne får det, de skal have, og de to mejerier arbejder allerede i dag tæt sammen, så det kommer ikke som verdens største overraskelse for dem, siger direktør for Holstebro Flødeost, Claus Nielsen.

Arla-koncernen har tirsdag meldt ud, at "sammenlægningen af ledelserne på de to mejerier ikke kommer til at påvirke produktionen og at ingen stillinger i produktionerne på nuværende tidspunkt bliver berørt."

- Medarbejderne er er vant til forandringer. De timelønnede har lige været igennem en sparerunde, hvor vi måtte sige farvel til 12 kolleger. Denne gang rammer det ledergruppen og funktionærerne, og det er klart, de er spændte. Men de stoler også på, at der bliver fundet en god løsning. Det har vi tradition for hos Arla, hvor vi har mange mejerier og derfor også mange muligheder, siger direktør Claus Nielsen.

Holstebro Flødeost beskæftiger 35 funktionærer og 140 timelønnede. Holstebro Smør har 32 funktionærer og 168 timelønnede.

Arla Foods forventer at have den nye ledergruppe for Holstebro Mejeri klar 1. december. Men det står allerede nu klart, at de to nuværende direktører flyttes til andre dele af koncernen. Claus Nielsen bliver direktør for Arlas mejeri i Esbjerg, der blandt andet fremstiller Cocio, Starbucks, softice-mix og supper.

Flytter du så til Esbjerg?

- Nej, jeg bliver boende i Mejrup. Jeg har flyttet familien én gang. Det vil jeg ikke gøre igen. Men så er det jo helt perfekt, at vi har fået motorvejen. En time og 20 minutter kan jeg gøre det på, og jeg glæder mig rigtigt meget. Det er en super udfordring, siger den afgående direktør for Holstebro Flødeost, Claus Nielsen.

Annonce
Sport For abonnenter

Topscorer og matematikgeniet Mirsad havde regnet det hele ud: - Jeg havde læst lidt på vinden og skruede den op i hjørnet for at fjerne spindelvævet

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Vinderup

Nu kommer den: Cykelsti hele vejen mellem Vinderup og Holstebro

Erhverv For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Holstebro

Mælkebønderne jubler over høje priser: - Nu er der én ting, der gælder. Afdrag, afdrag, afdrag

forside For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland: Hus på Jegindø solgt for 210.000 kroner

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Holstebro

Mads Mikkelsens nyeste film skal kun optages to steder i Danmark - i Holstebro og Viborg

Leder For abonnenter

Problemet er reelt - men tvang er og bliver dumt

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Holstebro

Lastbiler er stødt sammen: Tag ikke denne vej, siger politiet

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Holstebro

Nu er der kun én by tilbage: Så få bliver testet

Holstebro For abonnenter

Skole er blevet til boligområde: Kom indenfor i den første færdige bolig

Holstebro

Den delte vandene - nu gør museum den aktuel igen

Annonce