Annonce
Holstebro

Mejeri ramt af corona: 11 medarbejdere sendt hjem

Smitten er konstateret blandt medarbejdere i flere forskellige afdelinger på Holstebro-mejeriet. Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro Mejeri har konstateret corona-smitte blandt ansatte i flere afdelinger.
Annonce

Holstebro: Holstebro Mejeri har et mindre udbrud af corona.

Det bekræfter Åse Andersson, pressechef hos Arla Foods i Danmark.

- Vi har seks medarbejdere fra forskellige afdelinger, som er smittet med Covid-19. Derudover har vi for en sikkerheds skyld hjemsendt yderligere fem medarbejdere, som har arbejdet tæt sammen med de smittede, fortæller Åse Andersson, og tilføjer at der på nuværende tidspunkt ikke er tegn på yderligere smitte på mejeriet.

Hun er ikke bekendt med tidligere tilfælde af smitte på de fusionerede flødeost- og smørmejerierne i Holstebro. Koncernen har tidligere haft et enkelt Covid-19 tilfælde i Hobro og yderligere et par andre steder, men antallet af smittede holder sig nok under de 20, oplyser pressechefen.

- I betragtning af at vi beskæftiger 8000 medarbejdere i Danmark, så er det meget få smittede, vi har haft, og det skyldes, at vi allerede har høje hygiejnestandarder og er derfor godt beskyttede, siger Åse Andersson.

Under coronaen har Arla skærpet hygiejne- og fødevaresikkerheden endnu mere - blandt andet med med mere håndvask, fjernelse af buffetten, mere afstand mellem siddepladserne i kantinen og i mødelokaler.

- I foråret var der nogle af vores mejerimedarbejdere, mine kolleger, der fandt på nogle smarte tiltag med at sætte plastikskærme op imellem dem. På den måde har medarbejderne været utrolig dygtige til også selv at sørge for at holde den nødvendige afstand, siger pressechef Åse Andersson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce