Annonce
Sport

Mejdal leverer lynhurtig oprykning

Mejdal-træner Frits Andersen og spillerne kan glæde sig over, at de igen er en del af 3. division. Arkivfoto: Morten Stricker

Mejdal-Halgaards 3. division damer er blevet tildelt en ledig plads i 3. division, så nedrykningen til jyllandsserien er slut.

Mejdal: Det var en meget stor skuffelse for Mejdal-Halgaards bedste damehold, da det i april stod klart, at holdet må en tur ned i jyllandsserien efter en stribe år med divisionsstatus.

Mejdal-træner Frits Andersen og hans spillere var igennem en sæson med mange knebne nederlag og uafgjorte kampe. Holdet måtte ud i ekstra kampe for at blive i 3. division. Men igen tabte Mejdal-Halgaard med den mindst mulige margin.

Men nu er der igen grund til smil i håndboldklubben.

Mandag fik klubbens formand, Jens Poulsen, en opringning fra Jysk Håndbold Forbunds kontor. Spørgsmålet var, om Mejdal var klar til at overtage en ledig plads i 3. division.

- Jeg ringede hurtigt til Frits Andersen, og vi var klar til at sige ja. Vi mener, at vi kan være med i 3. division. Vi har været igennem en sæson med mange små nederlag. Det er klart bedst, at rækkerne er fyldt op, og vi trækker os helt sikkert ikke, siger Jens Poulsen.

Målsætningen for den kommende sæson var at komme tilbage i 3. division. Men den del er allerede klaret, inden sæsonen går i gang. Nu gælder det om at holde pladsen i 3. division, hvor der igen er udsigt til flere lokalopgør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce