Annonce
Håndbold

Mejdal-Halgård fik forløsende sejr i sjette forsøg

Mejdal-Halgård var bagud med tre ved pausen, men endte med at vinde med et mål over topholdet fra Favrskov. Arkivfoto: Johan Gadegaard
3. divisionsdamerne fra Mejdal-Halgård sejrede tirsdag aften over topholdet fra Favrskov. Dermed satte de en stopper for den sejrsløse stime, som holdet er løbet ind i efter en flyvende start på sæsonen.

Favrskov: - Når man kører til Aarhus-området, så er man simpelthen nødt til at få point med hjem.

Sådan havde Mejdal-Halgård-spillerne sagt til hinanden inden tirsdagens kamp, hvor de var kørt hele vejen til det østjyske for at møde rækkens tredjeplads i form af Team Favrskov.

Det lignede umiddelbart en svær opgave mod østjyderne, som Mejdal-Halgård tabte med ti mål til på hjemmebane tilbage i oktober. Det blev ikke nemmere af, at holdet manglede Malin Mæland, som er en af de flittigste målscorere hos de grønblusede. Derudover har holdet ikke vundet en kamp i de seneste fem forsøg, efter de ellers startede sæsonen med at vinde de fire første kampe.

Tirsdag aften startede det dog godt for Mejdal-Halgård.

- Vi kommer foran 9-5, og vi spiller rigtig godt i starten af kampen. De kommer dog tilbage og er foran 17-14 ved pausen, og så tænker man, at det bliver svært, siger Mejdal-Halgård-træner Frits Andersen.

Værterne valgte at gå frem og mandsopdække Janne Brandt Andersen, som spillede en rigtig god kamp og konstant var en trussel ude fra bagkæden. Det gjorde, at andre måtte tage endnu mere ansvar.

- Stille og roligt æder vi os bare ind, og det var virkelig en kollektiv indsats som gjorde, at vi endte med at tage de to point. Det var virkelig fedt, siger Frits Andersen.

Opdateret: I en tidligere version af artiklen fremgik det, at Mejdal-Halgård ikke havde vundet i de seneste otte kampe. Det var de seneste fem kampe, som holdet ikke havde vundet. Vi beklager fejlen.

Kampen i tal

Team Favrskov - Mejdal-Halgård Håndbold 29-30 (17-14)

Mål, Mejdal: Janne Brandt Andersen 11, Masja Petersen 6, Camilla Knude Nielsen 5, Emma-Sofie Paulsen 4, Camilla Jespersen 2, Pernille Filsø 1, Anne Andersen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce