Annonce
Sport

Mejdal-dreng er i Superligaen: - Jeg er rigtig glad og stolt

Mads Lauritsen (yderst til venstre i den blå trøje) kunne juble sammen med holdkammeraterne mandag aften efter oprykningen blev sikret. Foto: Johnny Pedersen
Viborg FF rykkede mandag aften op i Superligaen, da Esbjerg tabte til Fredericia. Mads Lauritsen, som er opvokset i Mejdal og har spillet i HB, har været en stor del af oprykningen.

Viborg: Det var en lidt speciel måde at rykke op på, men det gjorde ikke glæden mindre.

Mandag aften var Viborg FF-truppen samlet i klubhuset for at overvære kampen mellem Fredericia og Esbjerg, og det var altså ikke på grund af en særskilt interesse i de to mandskaber.

Men hvis det lykkedes for Fredericia at tage point fra Esbjerg, så var Viborg nemlig tilbage i Superligaen efter fire års fravær. Så da Fredericia vandt 2-1 kunne den vilde jubel bryde løs.

Annonce

- Der var selvfølgelig lidt nerver på, men neglene var ikke bidt helt ned til fingrene, for der var fire runder tilbage, så vi følte os rimelig sikre, fortæller Mads Lauritsen.

Han har tidligere været i Superligaen med Vejle, men her fik manglende spilletid ham til at skifte til Viborg, som Lauritsen også tidligere havde repræsenteret.

- Jeg er rigtig glad og stolt. Det er især fedt at kunne komme tilbage efter en hård sæson i Vejle og så få det hele til at kulminere nu, siger Mads Lauritsen.

Der var ikke fejring ud til de sene nattetimer, for allerede onsdag gælder det Silkeborg, som også rykkede op efter mandagens resultat.

- Vi sad og så kampen og spiste sammen, og så fik vi lige et glas champagne efterfølgende. Vi hyggede os lidt bagefter, men der var allerede træning tirsdag morgen, siger Mads Lauritsen.

En speciel situation

Han har været en markant del af en rigtig stærk Viborg-defensiv, hvor han fået fuld spilletid i 27 kampe med et enkelt mål til følge.


Det er tydeligt, at der er mange der følger med i det, og mange der er rigtig glade for, at der nu igen er et superligahold her i byen.

Mads Lauritsen, Viborg FF.


Det er dog ikke slut endnu for forsvarskrumtappen, der som nævnt har fire runder tilbage, før sæsonen er slut

- Det er lidt en speciel situation. Måske er vi lidt mere afslappede omkring kampene, men i fodboldverdenen sender man nogle signaler ved at vinde kampe, og det vil vi prøve at fortsætte med, siger Mads Lauritsen.

Mads Lauritsen har tidligere prøvet at rykke op i Superligaen med Vejle og i 1. division med Thisted. Foto: Johnny Pedersen

På grund af coronakrisen har der ikke været ligeså meget interaktion med klubbens fans, som der ellers ville have været.

Mads Lauritsen har dog slet ikke været i tvivl om, hvor stor den her oprykning er for klubben og for byen.

- Det har været svært at mærke på stadion, men man har kunne mærke det rundt omkring i byen, hvor der har været flere gode initiativer med vores fans, siger Mads Lauritsen og fortsætter:

- Det er tydeligt, at der er mange der følger med i det, og mange der er rigtig glade for, at der nu igen er et superligahold her i byen, siger han.

28-årige Mads Lauritsen har kontrakt med Viborg FF til sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce