Annonce
Erhverv

Medie: Spilbutik lukker i begyndelsen af det nye år

Gamestop i Holstebro lukker ifølge Ekstra Bladet i begyndelsen af det nye år. Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Den landsdækkende kæde af spilbutikker, Gamestop, har ifølge Ekstra Bladet besluttet at trække sig ud af Danmark. Butikken i Holstebro skal efter planen lukke ved udgangen af januar.

Holstebro: Den landsdækkende spilkæde Gamestop giver nu op i Danmark og har opsagt samtlige 187 medarbejdere. Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af en stribe interne papirer, avisen er kommet i besiddelse af.

- Baggrunden er et ønske om at optimere Gamestops globale virksomhed og at ophøre med al aktivitet i Danmark senest pr. 28. februar 2021 grundet økonomisk underskud de seneste fem år, skrev selskabets irske direktør, Michael Van den Berg, den 7. oktober i de interne papirer, som Ekstra Bladet har fået adgang til.

Gamestop driver i Danmark 34 butikker, hvoraf den ene ligger i Nørreport Centret i Holstebro. Ifølge en liste fra Gamestop, skal butikkerne lukkes løbende i en periode frem til den 21. februar 2021.

Forretningen i Holstebro bliver en af de første, der lukker. Ifølge Ekstra Bladet hedder den foreslåede lukningsdato for Gamestop i Holstebro 31. januar 2020.

Ifølge Ekstra Bladet har det ikke været muligt at få en kommentar fra Gamestops ledelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Kristian indtog Torvehallerne med storm

Leder For abonnenter

Mellem to onder

Skal man være mest glad for Politiets Efterretningstjeneste, der med en storstilet aktion onsdag anholdte 20 personer, som det mistænker for at have forsøgt at skaffe sprængstoffer og våben til brug for en ikke nærmere defineret terroraktion? Eller skal man være mere bekymret over, at der stadig findes radikale grupperinger, der bor mellem alle os andre - i det her tilfælde islamister - der er klar til at bruge terror som våben? Svaret er nok, at man både skal være glad for PET og bekymret over de radikale grupperinger. PET og Politiet får med rette megen ros for at have stoppet et muligt terrorangreb. Og som operativ chef i PET Flemming Drejer siger: "Vi skal ikke lade os kue af terror. Vi skal leve vores liv normalt". Det er naturligvis rigtigt. Men det er stadig vanskeligt ikke at vågne en anelse mere bekymret op i disse dage. Det er desværre ikke den første sag om støtte til eller forsøg på at begå islamistisk terror, som vi ser her i landet. Bemærkelsesværdigt er det dog, at den har grene ud til adskillige politikredse, og at de radikaliserede miljøer derfor ikke "kun" er et storbyfænomen. Lige så afskyelig terroren er, lige så komplekst er det at bekæmpe den, fordi den begås af fanatikere, der ganske enkelt er uden for pædagogisk rækkevidde. Gerningsmændene ønsker ofte bare at se de vestlige frihedsværdier gå op i en sky af røg fra et bombebælte. Modsvaret bliver ofte fakkeloptog og fællessang, som ingen terrorister eller fanatikere frygter - eller måske endnu værre; flere muligheder for at politiet kan overvåge os alle sammen. Senest er debatten om at brugen af kameraer med ansigtsgenkendelse dukket op, som politiet ønsker blandt andet med baggrund i terrortruslen. Ønsket er sådan set forståeligt. Og hvem vil ikke gerne forhindre terror? Men hver gang vi skærper myndighedernes mulighed for at overvåge ikke bare potentielle terrorister men os alle sammen, får vi også alle indskrænket lidt af vores frihed i forsøget på at bevare den. Terror skal naturligvis bekæmpes. Men midlerne vil altid blive valg mellem to eller flere onder.

Annonce