Annonce
Erhverv

Medie: Spilbutik lukker i begyndelsen af det nye år

Gamestop i Holstebro lukker ifølge Ekstra Bladet i begyndelsen af det nye år. Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Den landsdækkende kæde af spilbutikker, Gamestop, har ifølge Ekstra Bladet besluttet at trække sig ud af Danmark. Butikken i Holstebro skal efter planen lukke ved udgangen af januar.
Annonce

Holstebro: Den landsdækkende spilkæde Gamestop giver nu op i Danmark og har opsagt samtlige 187 medarbejdere. Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af en stribe interne papirer, avisen er kommet i besiddelse af.

- Baggrunden er et ønske om at optimere Gamestops globale virksomhed og at ophøre med al aktivitet i Danmark senest pr. 28. februar 2021 grundet økonomisk underskud de seneste fem år, skrev selskabets irske direktør, Michael Van den Berg, den 7. oktober i de interne papirer, som Ekstra Bladet har fået adgang til.

Gamestop driver i Danmark 34 butikker, hvoraf den ene ligger i Nørreport Centret i Holstebro. Ifølge en liste fra Gamestop, skal butikkerne lukkes løbende i en periode frem til den 21. februar 2021.

Forretningen i Holstebro bliver en af de første, der lukker. Ifølge Ekstra Bladet hedder den foreslåede lukningsdato for Gamestop i Holstebro 31. januar 2020.

Ifølge Ekstra Bladet har det ikke været muligt at få en kommentar fra Gamestops ledelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce