Annonce
Boksning

Medie: Dina vil bokse mod englændere

Dina Thorslunds lejr er allerede begyndt at kigge frem mod de næste kampe, der forhåbentligt venter på den anden side af VM-kampen mod Gabriela Bouvier fra Uruguay. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Struer: Den udsatte VM-kamp mod uruguyanske Gabriela Bouvier er end ikke bokset endnu, men derfor kan man godt være gået i gang med planlægningen af den næste kamp.

Og det er Dina Thorslund-lejren ifølge Ekstra Bladet. Ifølge avisen har den vestjyske bokser sendt to bud til potentielle modstandere gennem matchmakeren Frank Pittal - begge sendt mod de britiske øer.

Det ene bud skulle være sendt til 26-årige Shannon Courtenay, 'The Baby Face Assasin', som har vundet samtlige hendes fem kampe. Den anden, der ifølge Ekstra Bladet har fået tilbudt at møde den danske verdensmester, er 20-årige Amy Timlin, der har fire kampe på cv'et.

Inden det kommer så langt, skal Dina Thorslund dog først have nedlagt Gabriela Bouvier hjemme i Struer Energi Park. Kampen er på grund af coronakrisen blevet udsat flere gange, men forventes at skulle bokses til september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Havne Allé lukkes i weekenden

Annonce