Annonce
Holstebro

Medarbejdere på bosted smittet med corona

Alle ansatte og alle beboere på Botilbuddet Rydehjemmet skal efter et forsigtighedsprincip testes for Covid-19. Arkivfoto: Morten Stricker

Vinderup: Smittetallene går den rigtige vej, men coronavirussen har alligevel formået at finde vej til Botilbuddet Rydehjemmet i Vinderup.

I forbindelse med en kviktest er medarbejdere blevet test positiv for Covid-19.

- Jeg kan ikke sige, hvor mange det er, men det er under fem. Og selvom det altid er træls, når corona kommer i nærheden af sårbare borgere, er jeg glad for, at vi fanger dem i en kviktest, fremfor at de går på arbejde og er syge, siger Lone Becker, der er direktør for social og sundhed i Holstebro Kommune.

Annonce

Der er ingen af hverken de ansatte eller beboerne, der kan karakteriseres som nære kontakter til det smittede personale. Alligevel skal alle testes.

- Det kan lyde lidt dramatisk, at alle skal testes, men det er ganske enkelt bare ud fra et forsigtighedsprincip, siger Lone Becker.

Rydehjemmet er et botilbud for personer med udviklingshæmning, som endnu ikke er blevet vaccineret, og der er 19 selvstændige boliger på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce