Annonce
Erhverv

Medaljen glippede for Lasse

Lasse Sølvstrand Sørensen er godt tilfreds med, at det blev til en finaleplads ved DM i skills for kokke. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard

Tiden skred for Lasse Sølvstrand Sørensen i finalen for kokke ved DM i skills.

Herning: Det blev ikke til hæder og medaljer til kokken Lasse Sølvstrand Sørensen ved DM i skills, der blev afviklet i Herning.

Han var første gang i aktion første gang torsdag aften, og efter det andet hold deltagere havde været i køkkenet om fredagen kunne han konstatere, at han var blandt de fem bedste, der gik videre til lørdagens finale.

- Her gik det ikke alt for godt. Jeg ved ikke, om jeg blev nummer fire eller fem, men jeg fik ikke noget metal med hjem, siger Lasse Sølvstrand Sørensen.

I finalen skulle han blandt andet lave lammekølle, og deltagerne fik udleveret en noget større lammekølle, end de havde været vant til. Desuden skulle den også udbenes, og det havde Lasse Sølvstrand Sørensen heller ikke prøvet før.

- Min tidsplan kom til at skride lidt, og der var nogle ting, jeg fejlede med. Så det var ikke alt, der gik som jeg gerne ville have det, siger den unge kokke-elev, der kom med på et afbud i sidste øjeblik. Ti dage før konkurrencerne fik han at vide, at han skulle deltage, da den oprindelige deltager fra UC Holstebro måtte melde pas på grund af et snitsår i en finger.

- Selv om det ikke gik helt, som det skulle i finalen, så er jeg utroligt glad for at have været med. Jeg satser på, at jeg kan deltage to gange endnu ved mesterskaberne, siger Lasse Sølvstrand Sørensen, der brugte mandagen på skolebænken på UC Holstebro, hvor han for tiden er i gang med sit skoleforløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce