Annonce
Sport

Mathiesen slutter som treer i Madrid

En tredjeplads på enkeltstarten grundlagde Pernille Mathiesen sin samlede tredjeplads i WNT Madrid Challenge by la Vuelta. Foto: Morten Stricker

Madrid: Pernille Mathiesen kunne lørdag aften notere sig for en podieplacering, da den 21-årige holstebroer kørte ind på en tredjeplads på den 9,3 kilometer lange enkeltstart, der udgjorde første etape af WNT Madrid Challenge by la Vuelta.

Søndag blev det til endnu en podieplacering på anden del af to-dages-løbet, der køres i forbindelse med afslutningen på mændenes Vuelta Espana. Selvom Pernille Mathiesen ikke kunne blande sig i kampen om etapesejren forsvarede Sunweb-rytteren sin samlede tredjeplads i løbet.

Dermed kunne den unge vestjyde også tanke godt med selvtillid, før hun om en uge skal køre både enkeltstart og linjeløb for Danmark ved VM i engelske Yorkshire. I linjeløbet er Mathiesen med som hjælperytter, mens håbet er, at Pernille Mathiesen og Louise Normann Hansen kan køre topplaceringer hjem på enkeltstarten.

- I TT (enkeltstart, red.) ligger vores deltagere tæt, som de også viste ved DM. Mine forhåbninger er en top 10 for én eller måske begge ryttere, siger landstræner Tayeb Braikia i en pressemeddelelse.

Derudover skal Mathiesen også kører den nye VM-opfindelse, holdtidskørslen ”mixed relay”, der er et stafetløb, hvor hold bestående af tre kvinder afløser et hold bestående af tre herrer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce